Szerintetek anyám reagálta túl vagy tényleg ekkora dolog ez?
Itt a kérdés előzménye:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Összeszólalkoztunk( nem konkrétan most) és mondtam neki hogy mégis mi alapján döntött így, hát semmi köze a házhoz, miért nem kérdezett meg legalább.
Aztán elvileg ezzel úgy megbántottam hogy majdnem sírt meg hasonlók.
De szerintem nagyon is jogos a kérdésem, mert ez tény amit mondtam.
Nem tudnak válni anyámék mert nem házasok.
De leírtam már, apám így akarta. Mit kell ezen indokolni?
88# Ez nem szeretnék kérdése, ez van.
Tudnom kéne mi jár apám fejében? Nem az a lényeg, hanem az hogy van.
Én mondjuk az anyját sajnálom. Mi se vagyunk házasok, minden a partnerem nevén van, igaz a gyerekek se tulajdonosok. Szóval én ebből az aspektusból nézem. Pocsék dolog egy családot igazgatni, nevelni, ellátni, feláldozni az életedet, azért, hogy a 17 éves fiad a képedbe vágja, hogy semmid sincs. Mindezt azért, mert apuka fosik, hogy vagyonmegosztás lenne, ha elhagyná a nőt/vagy ő őt. Ez az apa szégyene. Nem biztosítja a biztonságot az anyának és a saját gyereke visszaél ezzel.
Nekem legalább van eszem és dolgozom, félreteszek, hogy ha felnőttek a gyerekek, vehessek egy lakást. Mert az ilyen férfiak, mint itt az apa, nincstelenné teszik a nőt.
95# Az egész 10 oldal arról szól hogy valótlan dolgokat állítotok.
Anyám mondta még jóval régebben hogy nem fontos a házasság neki. Mégis miről van szó? Vegyétek már észre magatok, görcsöltök hogy bizonygassátok a semmit.
Szerintem vagy nincs tulajdonjoga - és ez lenne még jobbik eset.
Vagy a házon pl kva sok hitel van, és azért van tulajdonjoga, hogy a bank, ne vegzálja őket, mivel a tulaj kiskorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!