Ha az apa, elköltözteti magától az asszonyt és a gyereket , akkor mennyire szereti a gyereket ?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 15. 10:55
12/21 anonim válasza:
Te tudod :-) Pedig én írtam ki! semmi közöm ehhez a fórumhoz ....
13/21 A kérdező kommentje:
Igen, együtt éltek, de az apa megkérte őket, hogy költözzenek el, mert nem jön ki az asszonnyal.
Ilyenkor hol van az apai szeretet? Tök gáz, hogy elköltöztetteti a saját gyerekét.
2023. ápr. 15. 15:52
14/21 anonim válasza:
Tehát anyucinak semmi köze a házhoz, de a gyerek mögé bújva úgy vélte, biztosan ül a máséban. Anyuka keres új lakhatást, vagy ha ez nem megy, akkor a bíróság helyezze el annál a szülőnél a gyereket, aki normális körülményeket tud neki biztosítani. Ez jelen helyzetben az apa. Attól nem köteles eltűrni a házában valakit akivel rosszban van, mert van egy gyerek.
15/21 Senior Séf válasza:
A szeretet nem egyenlő a birtoklási vággyal. Egy férfi reálisan fel tudja mérni, hogy a gyereknek az anyja mellett jobb sora lesz. Tehát ha igazán szereti a gyerekét, akkor megelégszik a láthatással.
16/21 anonim válasza:
Nagyon érdekelne valami: a nő komolyan ott maradna annak a nyakán, akivel nincs együtt? Hogy gondolta? Majd tartja a gyertyát a csávó új kapcsolataihoz, vagy mi? Vagy úgy gondolta, költözzön a csávó a SAJÁT házából?
17/21 anonim válasza:
Te ki vagy? A kamasz gyerek, és inkább maradnál apádnál?
Vagy az anya kisgyerekkel? És inkább ott hagynád az apjánál?
18/21 anonim válasza:
Nyilván a nő. Egy kamasz nem az apai szeretetről nyígna, hanem közölné hogy marad az apjával. Ráadásul azzal jön hogy a GYEREKET költözteti el az apa, véletlenül se írná ki őt, a nőt.
19/21 A kérdező kommentje:
Én, a kérdező vagyok az apa új párja.
2023. ápr. 16. 22:56
20/21 anonim válasza:
Ja, azért vagy kiakadva hogy az ex nő nem lakik a csávódnál XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!