Ha az apa, elköltözteti magától az asszonyt és a gyereket , akkor mennyire szereti a gyereket ?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 15. 10:55
3/21 anonim válasza:
Ismerősnek volt hasonló meredek sztorija; összejött egy faszival, akinek már akkor volt egy nagykorú gyereke. Szült neki egy másikat, aztán kb. fél ével később elszerette a nagykorú gyerekének a barátnőjét, aztán a barátnőt beköltöztette, a gyereket meg ismerősömet a gyerekével együtt kirakta.
És akkor itt nincs vége a történetnek, ugyanis apjaként a gyerek láthatásához ragaszkodott, csak azért, hogy ismerősömet ezzel is bántsa. A gyerekből meg egy romhalmaz lett, mert az apja az etetésén kívül kb. semmiben nem foglalkozott vele, de legalább lelkileg terroroizálták a barátnővel...
4/21 anonim válasza:
Totál független a szeretete a koltoztetestol
5/21 anonim válasza:
Hogyhogy elköltözteti? Válnak és a ház az apáé volt? Akko minden joga megvan hozzá. Ez nem szeretet, hanem jog kérdése. Ritka hülyének kell ahhoz lenni hogy kisétáljon valaki a saját lakásából, és otthagyja az exének.
6/21 anonim válasza:
Kérdező, várom válaszod, mert baromi hiányos infókat adtál meg. (mondjuk egyértelmű hogy nem választ akarsz, hanem csak szidhatni a csávót)
7/21 anonim válasza:
Meg az étterméből rendelhet 2 naponta 1-1 kaját?
8/21 anonim válasza:
Igen, 7-es nekem is pont ez jutott eszembe. Legalább olyan terjengős a kérdés kifejtése :D
9/21 anonim válasza:
Nem hinném,mert az éttermeset én írtam ki :-)
10/21 anonim válasza:
9, nem hinném, mert aki az éttermeset írta ki, az nem tud leírni egy ép mondatot.
Meg aki ezt, az sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!