Szüleitek hogy fogadták, mikor elköltöztetek otthonról? Támogattak, vissza akarta húzni? Hogy zajlott az elköltözés.
Engem anya nagyon le akar róla beszélni, mondvan h akkor nem tudnék felretenni, ha elmenne albira a pénz. Vegulis igaza van, logikus, amit mond, de valahol jól esne, ha picit támogatna ebben (nem feltétlen anyagilag), aztán gondolom a korban már benne lennék
Nalatok hogy zajlott az elköltözés? Támogattak a szülők, mit szóltak?
25L
Támogatott, segített (anyagilag is ), 24 voltam
30/F
28 éves voltam mikor elköltöztem. Sírtak ne menjek el. Mi lesz velem. Nem fogok tudni megélni egyedül. Most már beletörödtek és azt mondkm 8 év távlatába életem egyik legjobb döntése volt. És azt is mondom hamarabb kellett volna.
Ne engedj a nyomásnak! Csak jót fog tenni neked! Énis akkor nőttem fel úgy mond!
És még ami jó. Sokkal jobb lett azóta édesapámmal kapcsolatom
Apa féltett - de ő mindig -, viszont nem húzott vissza.
X okokból huszonpárévesen egyévet egy kedves ismerősnél éltem, na ő viszont teljesen kifordult magából. Hgoy öngyilkos lesz, ha elmegyek, mert mi lesz vele nélkülem... etc etc.
Természetesen elköltöztem, az ő problémája, nem az enyém, és hogyha mentálisan nincs rendben, sajnálom, de keressen szakembert. Én nem vagyk az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!