Én gondolom rosszúl? A helyzet az hogy én korán,17 évesen elköltöztem otthonról,és habár..
Örülj neki hogy szereti az unokáját és érdekli hogy mi van vele. Így van a gyereked életében plusz egy ember aki szereti és akire majd mindig számíthat. Már ha nem marod el...
Azért mert a te családod diszfunkcionális, nem kéne a normális, összetartó, törődő családokat abnormálisnak tartani.
Kevesebb vagy ezáltal? Pénzedbe kerül? Miben vagy ezzel megrövidítve?
Teljesen normális, hogy egy világjárvány közepén egy októberben született babát 260 km-ről nem látogat, viszont nyilván van rá igénye, hogy lássa.
Elmondom miért zavar.
Mert vannak nagyon nehéz napjaink,amikor a gyerek nyűgös,egész nap sír,nem tudok sajnos ilyenkor semmit megcsinálni,szalad a ház,és akkor még jön ez a 'kötelező' videóhívás,de az bezzeg már nem megy hogy beüljön az autóba és eljöjjön megnézni. A húgom svájcban él,de még ő is hamarabb látja mint a nagymama.
A fia mit mondd erre?
Mivel nem neked kell szerepelned a videóban, hanem neki és a babának egy pár percig. Ha a férjed nem akarná, nem csinálná.
A kupi?
Biztos nem a lakásra kíváncsi a nagymama.
A párom azt szokta mondani,hogy tudjuk le,hívjuk fel anyámat.
Tehát biztos neki is terhes kicsit a dolog,de az anyja sokszor jön az érzelmi zsarolással,és akkor megsajnálja.
Egyébként meg nyílván nem kell nekem is szerepelnem a videóhívásban,de hallom a kéretlen tanácsokat,hogy mit hogy kellene a gyerkőccel csinálnunk. Hogy nem jól tartjuk,hogy biztos azért sír mert éhes(persze nem adok neki enni),stb...és erre nagyon nincs szükségem egy nehèz nap végén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!