Egy ilyen anyáról mi a véleményetek?
40-hez közeli nő, 3 gyerekkel, 70 éves férjjel. Az egyik gyerek 6 hónapos, a másik 2 éves, harmadik 5 éves. Apa 70-hez közel, szívműtét után ( 1 éve volt). A nő pszichésen és érzelmileg instabil - már a gyerekek előtt is - nem tud magáért ki állni, nem is tudta eltartani magát - a gyerekek előtt is így volt - , nem tud főzni, nem mer kijönni a házból, a gyerekekkel sem, időjárás és évszak függetlenül ha a gyerekek kint vannak 1 órát per nap a levegőn akkor az valami (van udvar), "mindenki xar csak én vagyok tökéletes" típus, zsarolni, sunyiskodni tud, mást nem. Valamelyik gyereknél meghatározta, hogy vegán lesz (nem ehet húst, megtiltja neki), a ház körül semmilyen teendőt nem tud ellátni - gyerekek előtt is így volt - maximum szemét kivitel és ennyi. A hölgy rendelkezik több papírral arról állítólag, hogy szellemileg problémákkal küzd, s ha a Családban van valamilyen konfliktusa valakivel, akkor azt a férjen - apán - vezeti le, aki szív műtét után van, és a halálból hozták vissza. Nem tud kiállni magáért, valamely gyereken a szellemileg visszamaradás/szellemi alulfejlettség jelei megvannak. Természetesen a hölgyet nem igen érdekli a dolog, ő napközben a baba piperköcök vásárlását és azokat másokkal kibeszéli hogy milyen szép ez még az a baba ruha, és rendel.
Azert kérdezem így ezt meg itt, mert halottam hasonló esetet, amikor konkrétan az óvó nő az oviban értesítette a gyermekvédelmet és a gyám hivatalt, mert az anya egyetlen egyszer sem tudott megjelenni az oviban, hogy az óvónő váltson pár szót a gyerekéről. Kérdésem oka6, hogy érintve vagyok benne. Előre is köszönöm a válaszokat!
Miért csak az anyán köszörülöd a nyelved? Az a férfi, aki 65 éves korában gyereket nemz, és még később másik kettőt, miközben szívbeteg, a felesége meg idegbeteg, arról mi a véleményed neked?
A nőnek legalább reális esélye van felnevelni mindhármat - ha nem is jól, hanem rosszul. A férfi halálakor viszont valószínűleg még mindhárom gyereke 18 év alatti lesz. Ő ezerszer felelőtlenebb, mint a nő.
#6 😂
De azért szomorú is,hogy a gyerekek ilyen szülőket kaptak...
a nő személyiségzavaros, ez teljesen egyértelmű. apuka beteg, itt a gyámügynek kell tennie valamit. értesítsd a gyermekvédelmet sürgősen.
az, hogy az egyik gyermeknek nem ad húst, az egyértelmű veszélyeztetés.stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!