Picit furcsa ez a helyzet miért esik rosszul?
Közeleg a karácsony.Nem ez életem legnagyobb problémája ugyan,de ilyenkor eszembe jut milyen fura hogy édesapámhoz nem megyek.A helyzet:
Édesanyám válás után kiment Hollandiába dolgozni,nagyon ritkán találkozunk,most sem jön haza.Édesapám újranősült,én azóta férjhez mentem.Édesapám odaköltözött a most már feleségéhez.Mostohaanyámmal igazából nincs semmilyen kapcsolatom.Ha ritkán arra jártunk meglátogattuk őket,olyankor rendes és kedves.Ami nekem nagyon rossz,míg férjem szülei gyakran hívnak,édesapámék nem.Pedig apa szeret,azt sejtem mostohaanyám miatt van ez.Neki is van gyereke pedig.Úgy tudom vele nagyon is foglalkozik,napi szinten beszélnek is.Azt még hozzáteszem nagyjából 145 km-re élünk egymástól.Jön a karácsony és míg férjem szüleihez megyünk,édesapámék nem hívtak.Persze apa azért meglátogat,mégis rossz ez a helyzet.Nem igazán értem miért van így.
Nekem jobb is lenne így, hogy ő jön hozzánk, és nem nekünk kell menni.
A lényeg, hogy együtt legyetek, és az teljesül így is.
Hát csak fura hogy férjem szüleihez rendszeresen járunk mert hívnak.
Én részemről meg nem hív senki.
" Valszeg egyébként a mostohád nem akar meghívni, apád meg nem erőszakoskodik. Kellene."
Már bocs, de miért "kellene" erőszakoskodnia a pasinak a feleségével, hogy hívja meg a lányáékat magukhoz? Apuka elmegy a felnőtt lányáékat meglátogatni karácsonykor, ez így teljesen jó. Nyilván nem fog azzal összeakaszkodni, akivel együtt él. (Főleg, hogy a nő lakásában laknak.)
Kérdező, nem értem, azon miért csodálkozol, hogy apád felesége (amúgy nem a mostohád, mivel már felnőtt voltál, amikor összejöttek), szóval hogy apád felesége nagyon is foglalkozik a saját felnőtt gyerekével. És hogy napi szinten telefonálnak.
Ez a természetes, nem is értem, miért hasonlítod magad az ő gyerekéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!