Anyukám mérgező,már elköltöztem tőle de még mérgez,mit tudok tenni ?
Figyelt kérdés
Hosszú évek betegsége után eljöttem otthonról,mert nem bírtam anyukámmal együtt élni mert mérgező.
Elköltöztem, jó ideig jól voltam de aztán újra a közelembe engedtem és újra nagyon beteg vagyok (depresszió, pánikbetegség)
Hogy tudnék határt húzni ?
Mi lenne tényleg a jó megoldás ?
2022. ápr. 14. 19:27
1/28 anonim válasza:
Megszakítani vele minden kapcsolatot.
2/28 anonim válasza:
Nagymamámmal vagyok így. Mi csak közvetítőn keresztül érintkezünk, és így jó. Én anyukámtól kérdezem meg, hogy mi van a nagyival. És szigorúan nem hallgatom meg, hogy mit telefonálnak rólam.
3/28 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy mérgező?
4/28 A kérdező kommentje:
Más nincs nekem csak az anyám...apa meghalt, tesóm anya kedvence...
Emiatt tértem vissza a mindennapi telefonáláshoz.
És megint beszippantott.
Köszönöm a tanácsokat!
2022. ápr. 14. 19:53
7/28 anonim válasza:
Ez a rengeteg mérgező szülő és tökéletes gyerek.
Minndenki költözzüön el.
8/28 A kérdező kommentje:
Sosem mondtam hogy tökéletes vagyok.
De az hogy anya mérgező az fix.
Nem véletlen lettem jobban mikor elköltöztem és vagyok megint beteg,hogy közel engedtem magamhoz.
2022. ápr. 14. 20:08
9/28 mantis religiosa válasza:
Próbálj mentálisan megerősödni! Vannak gyakorlatok. Napi 2X15 percet kell rászánni. Megéri, az élet más területein is hasznos lesz. 😇😇
10/28 A kérdező kommentje:
Rám férne.
Milyen gyakorlat?
2022. ápr. 14. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!