Anyukám mérgező,már elköltöztem tőle de még mérgez,mit tudok tenni ?
Figyelt kérdés
Hosszú évek betegsége után eljöttem otthonról,mert nem bírtam anyukámmal együtt élni mert mérgező.
Elköltöztem, jó ideig jól voltam de aztán újra a közelembe engedtem és újra nagyon beteg vagyok (depresszió, pánikbetegség)
Hogy tudnék határt húzni ?
Mi lenne tényleg a jó megoldás ?
2022. ápr. 14. 19:27
11/28 anonim válasza:
Azért vagy beteg, mert beteg vagy. Nem anyád miatt. Ha anyád kilépne az életedből, akkor majd beteg lennél a párod, kollégád, akárki más miatt. Ezt magadban kell helyre tenni.
12/28 anonim válasza:
Milyen gyakorlat? Ja most találod ki...
13/28 anonim válasza:
Az ilyen emberekre csak egy megoldást találtam, mégpedig hogy felettük kell állni olyan szinten, hogy ne vedd észre őket. Véleményem szerint az olyan típusú (mérgező) emberekkel, akikkel nem lehet egy házban/területen élni, mert már csak a jelenléte is elég hogy megkárosítson, felettük kell állni. Én elkezdtem kiszolgálni a jelenemet, hogy mindig és mindenhol el és le legyek foglalva bármilyen környezetben és élethelyzetben. Én be láttam hogy az az én hibám, ha az ilyen mérgező embereket észreveszem. Ha a család a probléma akkor el kell költözni onnan egy ideiglenes saját kis házba a nyugalom és a lelki béke miatt.
14/28 mantis religiosa válasza:
Agykontrol, önszuggesztió, autogéntréning... Olvass kicsit utána, bőven lehet találni technikákat, amiből kiválaszthatod a neked leginkább testhezállót.
15/28 anonim válasza:
Egyetértek. Miért engedne egy egészséges ember magához közel olyan embert, aki csak árt neki?
16/28 A kérdező kommentje:
11#
Jobban ismersz, mint egy pszichiáter aki 2 éve kezelt mielőtt elköltöztem,és Most,hogy megint vissza estem.
(Nem,nem ismersz,ez irónia )
2022. ápr. 14. 21:37
17/28 A kérdező kommentje:
13#
Már elköltöztem,de az utóbbi időben nagyon közel engedtem magamhoz és megint uralkodik rajtam.
És megyek tönkre látványosan.
Szóval valószínűleg tényleg meg kell szakítanom a kapcsolatot vele
2022. ápr. 14. 21:41
18/28 anonim válasza:
Miért nem kattansz le róla? Mennyi idő kell, hogy elfogadd, te nem tudsz megváltoztatni senkit? Sosem lesz olyan anya amilyent álmodnál magadnak. Te viszont felnőttél, éld a saját életed.
19/28 anonim válasza:
"Más nincs nekem csak az anyám...apa meghalt, tesóm anya kedvence..." - ez merő önsajnáltatás, kivéve, ha 5 éves vagy. Ha felnőtt vagy és külön élsz, mi gátol meg benne, hogy megfelelő embereket gyűjts magad köré? Keríts jó fej embereket, szerezz élményeket, máris nem fogsz anyádékon rugózni.
20/28 anonim válasza:
Ha megszakitod a kapcsolatot akkor megoldod kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!