Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám mérgező,már elköltözte...

Anyukám mérgező,már elköltöztem tőle de még mérgez,mit tudok tenni ?

Figyelt kérdés

Hosszú évek betegsége után eljöttem otthonról,mert nem bírtam anyukámmal együtt élni mert mérgező.

Elköltöztem, jó ideig jól voltam de aztán újra a közelembe engedtem és újra nagyon beteg vagyok (depresszió, pánikbetegség)

Hogy tudnék határt húzni ?

Mi lenne tényleg a jó megoldás ?

2022. ápr. 14. 19:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
8%
Azért vagy beteg, mert beteg vagy. Nem anyád miatt. Ha anyád kilépne az életedből, akkor majd beteg lennél a párod, kollégád, akárki más miatt. Ezt magadban kell helyre tenni.
2022. ápr. 14. 20:47
 12/28 anonim ***** válasza:
20%
Milyen gyakorlat? Ja most találod ki...
2022. ápr. 14. 20:55
 13/28 anonim ***** válasza:
68%
Az ilyen emberekre csak egy megoldást találtam, mégpedig hogy felettük kell állni olyan szinten, hogy ne vedd észre őket. Véleményem szerint az olyan típusú (mérgező) emberekkel, akikkel nem lehet egy házban/területen élni, mert már csak a jelenléte is elég hogy megkárosítson, felettük kell állni. Én elkezdtem kiszolgálni a jelenemet, hogy mindig és mindenhol el és le legyek foglalva bármilyen környezetben és élethelyzetben. Én be láttam hogy az az én hibám, ha az ilyen mérgező embereket észreveszem. Ha a család a probléma akkor el kell költözni onnan egy ideiglenes saját kis házba a nyugalom és a lelki béke miatt.
2022. ápr. 14. 21:18
 14/28 mantis religiosa ***** válasza:
81%
Agykontrol, önszuggesztió, autogéntréning... Olvass kicsit utána, bőven lehet találni technikákat, amiből kiválaszthatod a neked leginkább testhezállót.
2022. ápr. 14. 21:22
 15/28 anonim ***** válasza:
96%
Egyetértek. Miért engedne egy egészséges ember magához közel olyan embert, aki csak árt neki?
2022. ápr. 14. 21:26
 16/28 A kérdező kommentje:

11#

Jobban ismersz, mint egy pszichiáter aki 2 éve kezelt mielőtt elköltöztem,és Most,hogy megint vissza estem.

(Nem,nem ismersz,ez irónia )

2022. ápr. 14. 21:37
 17/28 A kérdező kommentje:

13#

Már elköltöztem,de az utóbbi időben nagyon közel engedtem magamhoz és megint uralkodik rajtam.

És megyek tönkre látványosan.

Szóval valószínűleg tényleg meg kell szakítanom a kapcsolatot vele

2022. ápr. 14. 21:41
 18/28 anonim ***** válasza:
80%
Miért nem kattansz le róla? Mennyi idő kell, hogy elfogadd, te nem tudsz megváltoztatni senkit? Sosem lesz olyan anya amilyent álmodnál magadnak. Te viszont felnőttél, éld a saját életed.
2022. ápr. 14. 21:42
 19/28 anonim ***** válasza:
84%
"Más nincs nekem csak az anyám...apa meghalt, tesóm anya kedvence..." - ez merő önsajnáltatás, kivéve, ha 5 éves vagy. Ha felnőtt vagy és külön élsz, mi gátol meg benne, hogy megfelelő embereket gyűjts magad köré? Keríts jó fej embereket, szerezz élményeket, máris nem fogsz anyádékon rugózni.
2022. ápr. 14. 21:52
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha megszakitod a kapcsolatot akkor megoldod kb.
2022. ápr. 14. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!