Szerintetek is kivételezés, kinek volt igaza, mit tegyek hogy ne menjek rá erre idegileg?
Neki ahhoz kell az új laptop, hogy tanulhasson, hogy jobb eséllyel találhasson munkát és eltarthassa a gyerekét. Ez nem fogható egy szülinapi ajándékhoz. Ez segítség a gyereküknek, hogy az unokájuk normális körülmények között nőhessen fel.
Én pontosan ugyanazt tettem volna, mint a szüleid.
Erre még én is azt mondom, hogy nem kivételezés, hiszen te is kaptál.
N
"#5, ne mondd már nekem azt, hogy programozni csak sokszázezres gépeken lehet..."
Senki sem mondott ilyet. A kérdésben sem szerepel "sokszázezres" gép.
Azért a becsúszott gyerek tényleg az, vagy akarták is? :D
Mert ahol nem akarják, ott azért van 72 órás tabi, abortusz, vagy ha annyira gáz a helyzet, szakítanak, etc. nem neveli a pasas meg tartja el azt a gyereket, akit a háta közepére nem kíván ;)
Nem, az a bajom, hogy ő csak úgy kapta a gépet... Nekem meg esemény kellett hozzá (szülinap). Így én 300000 ezres minuszba vagyok konkrétan, hiszen ennyivel többet költöttek rá.
Nem tudom, hogy tervezett-e a baba vagy sem. Gondolom nem mert a tesóm szedett tablettát, meg azt hogy az apja nagyon szereti a babát, szó se volt arról, hogy elhagyja őket. A gyerekes részbe ne menjünk bele, mert nem a gyerekkel vagy az apjával van a gond hanem a szüleimmel.
A szüleid felnőtt emberek, akiknek joguk van eldönteniük hogy mire költik el a felesleges pénzüket. Ebbe aztán senkinek nincs joga beleszólni még neked sem.
Szerinted nem igazságos ami veled történt. Ha te lettél volna a tesód helyében akkor is ez lenne véleményed.
"Így én 300000 ezres minuszba vagyok konkrétan, hiszen ennyivel többet költöttek rá."
Ilyen gyerekem lenne, 18 éves korában kivágnám otthonról és végrendeletet csináltatnék, amiben neki csak a kötelesrészt hagynám.
Mínuszban akkor lennél, ha szüleid adósságot csináltak volna, amit neked kellene visszafizetned.
Rohadt kapzsi ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!