Szerintetek is kivételezés, kinek volt igaza, mit tegyek hogy ne menjek rá erre idegileg?
Annyiban nem jogos, hogy sokkal olcsóbban is lehet olyan minőségű gépet -vagy akár laptopot- venni, ami bőven elég a tanulmányaihoz, nem kell ezért rögtön százezrekért gépet venni...
De ha másban is úgy látod, hogy veled szemben kivételeznek, akkor nincs jelentősége, ez csak +1 dolog.
Igen ezt én is mondtam de erre az volt a reakció, hogy ő később ezen fog dolgozni én se egy használt szart kaptam, hanem hasonló kategóriát pedig én csak gimis vagyok....
Nem az a baj hogy kap hanem hogy mikor. Ennyi erővel én is kértem volna egy telefont és csak úgy meg vehettek volna gépet... nem pedig szülinapra
tesód kap egy új gépet, mert szüksége van rá a tanulmányaihoz, próbál jobb életfeltételeket teremteni maguknak. te meg kapsz egyet, mert szülinapja van a pici babának, és kell neki egy drága ajándék hogy ne sírdogáljon, tényleg milyen szörnyű dolgod van, szegény baba kapott egy méregdrága cuccot amire szüksége sincs, őt nem szereti senki :(
szerintem menj rá inkább idegileg, haszontalan kis nyomorék vagy.
Kérdező, ha már gimis vagy - és nem egy óvodás -, szinte hihetetlen, hogy ezt nem érted meg. Kell neki a gép, hogy tovább tudjon lépni az életben. És tiszteletreméltó, hogy a babával otthon töltött idejét tanulásra fordítja.
Valószínűleg az alvásra fordítható idejéből is elvesz emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!