Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is kivételezés,...

Szerintetek is kivételezés, kinek volt igaza, mit tegyek hogy ne menjek rá erre idegileg?

Figyelt kérdés
A tesóm gimnázium után terhes lett, a párjával egy fizetésből élnek. A gyerek fél éves, most ő kitalálta hogy az érettségije mellé akar egy programozót tanulni. A tanfolyamot elkezdte, viszont a gépe bedöglött a programokra, javítani nem érte volna meg mivel már ősrégi. A szüleim viszont csak úgy 300000 ftos lenovo laptopot vettek neki... csak mert jahj szegényeknek így is nehéz egy fizuból albérletben gyerekkel, drága a tanfolyam is. Ez engem nagyon is zavar mert bezzeg én szülinapomra kaptam csak gépet és nem úgy hogy jahj vegyünk neki... amikor ezt említettem anyámnak azt mondta ne legyek féltékeny, mert ez most muszáj volt, hiszen otthonról tanul a kicsi miatt. Ti mit gondoltok erről...?
2023. ápr. 15. 10:47
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
94%
Van géped neked is. Akkor mi a probléma? Dögöljön éhen a tesód, mert becsúszott egy gyerek?
2023. ápr. 15. 10:49
 2/36 anonim ***** válasza:
95%
Azt gondolom erről, hogy szánalmas vagy...
2023. ápr. 15. 10:54
 3/36 anonim ***** válasza:
95%
Azt, hogy jogos. Neki erre szüksége volt a fejlődéshez, míg neked nem. Online kapott dolgokat tudsz telefonon is nézni, emellett - főleg - a te gépednek nincs baja, kaptál születésnapodra. Igaza van anyádnak, ne legyél irigy.
2023. ápr. 15. 10:55
 4/36 anonim ***** válasza:
6%

Annyiban nem jogos, hogy sokkal olcsóbban is lehet olyan minőségű gépet -vagy akár laptopot- venni, ami bőven elég a tanulmányaihoz, nem kell ezért rögtön százezrekért gépet venni...

De ha másban is úgy látod, hogy veled szemben kivételeznek, akkor nincs jelentősége, ez csak +1 dolog.

2023. ápr. 15. 11:08
 5/36 anonim ***** válasza:
95%
4-es: a sokkal olcsóbb gép általában nem elég komolyabb programozás tanulására.
2023. ápr. 15. 11:10
 6/36 A kérdező kommentje:

Igen ezt én is mondtam de erre az volt a reakció, hogy ő később ezen fog dolgozni én se egy használt szart kaptam, hanem hasonló kategóriát pedig én csak gimis vagyok....

Nem az a baj hogy kap hanem hogy mikor. Ennyi erővel én is kértem volna egy telefont és csak úgy meg vehettek volna gépet... nem pedig szülinapra

2023. ápr. 15. 11:12
 7/36 anonim ***** válasza:
88%

tesód kap egy új gépet, mert szüksége van rá a tanulmányaihoz, próbál jobb életfeltételeket teremteni maguknak. te meg kapsz egyet, mert szülinapja van a pici babának, és kell neki egy drága ajándék hogy ne sírdogáljon, tényleg milyen szörnyű dolgod van, szegény baba kapott egy méregdrága cuccot amire szüksége sincs, őt nem szereti senki :(

szerintem menj rá inkább idegileg, haszontalan kis nyomorék vagy.

2023. ápr. 15. 11:14
 8/36 anonim ***** válasza:
9%
#5, ne mondd már nekem azt, hogy programozni csak sokszázezres gépeken lehet...
2023. ápr. 15. 11:15
 9/36 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, ha már gimis vagy - és nem egy óvodás -, szinte hihetetlen, hogy ezt nem érted meg. Kell neki a gép, hogy tovább tudjon lépni az életben. És tiszteletreméltó, hogy a babával otthon töltött idejét tanulásra fordítja.

Valószínűleg az alvásra fordítható idejéből is elvesz emiatt.

2023. ápr. 15. 11:26
 10/36 anonim ***** válasza:
94%
Hát, szerintem legyél nagyon boldog, hogy neked nem csúszott be gimiben egy gyerek és nem a párod fizetésből kell élnetek hárman, hanem előtted az élet és bármi lehet még belőled.
2023. ápr. 15. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!