Mit tegyek kivételezés esetén?
Felnőtt vagyok de még így is nagyon fáj, hogy anyám engem nem szeret csak a kishúgomat. 27 éves vagyok, ő 25 és kapott egy házat ajándékba (anyám építtette neki tavaly), én viszont nem tárolhatok költözésem idejére sem 2-3 dobozt anyámnál, albérletváltás esetén.
Rengeteg kis és nagy példát tudnék felhozni de nem is ez a lényeg, hanem hogy hogyan tudnék megbírkózni ezzel?
Hogy felnőttem, de az anyai szeretet hiánya és az, hogy a testvérem megkapja mardos
Pszichológus,pszichoterápia,szakkör, mert addig fog mardosni amíg beteggé teszed magad. Ne várj mástól olyat mire nem képes,ne másoktól tedd függővé a saját életedet boldogságodat. Vannak fájdalmak amiket el kell engedni le kell tenni mert nehezék.. Ajánlom a Dalai Láma a boldogság művészete könyvet.
70F
Tedx le ezt a csomsgot, ne ragódj rajta. Fölösleges. Felnőtt ember vsgy, előre nezz, ne hátra.
Ha egyedül nem megy, keress egy jó pszichológust.
Ne mergezd a lelkedet ezzel.
4!
Minek? Hogy mondjuk azt hallja, a Jutkat jobban szeretem? Totál értelmetlen. El kell fogadni hogy ez van és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!