Ezt a ti szüleitek is csinálták?
szimplán nem értem
"akkor azt mondják olyan vagyok." de milyen?
na elolvastam többször
tehát azt írod hogy a nagyapád rossz ember, és a szüleidnek nem tetszik amit csinálsz vagy más a véleményed mint az övék, azt mondják olyan vagy mint a nagyapád
gondolom ez zavar.
nem, te nem vagy a nagyapád
ezt mondd is el nekik
ha ez nem segít, akkor ne foglalkozz vele
csinálj úgy mintha nem hallanád
ha ezzel nem tudnak zsarolni megunják
amúgy meg is mondhatod nekik kerek perec, ezzel nem érnek el nálad semmit
Én értem miről beszélsz, csak rosszul fogalmaztad meg.
Ha olyat csináltam, mondtam, ami nem tetszett a tesóimnak, mindig ezzel akartak bántani...
Rám is mondták, hogy olyan vagyok, mint a mamám, aki egy elviselhetetlenül megkeseredett ember volt. (állítólag nem engedték a szülei, hogy a szerelméhez menjen férjhez, így a papámat is "öngyilkosságig" piszkálta. Először ivott, majd feladta.
Ő mondott olyan dolgokat, hogy nem akartam elhinni, hogy ezt ki meri mondani a száján... ez mellett rendmániás volt.(na, ez az amiben régen hasonlítottunk)pl. nem szerettem, ha öcséim úgy szórják a kakaót, hogy a tányér mellett is állt, mert úgy lesz mindenhol egyenletes. (ezeket már elengedem...
Nyáriszünetben, ha vigyázott ránk, mert már nyugdíjas volt semmit nemlehetett nála csinálni. Pl. voltkét forgós fotele és mi nővéremmel imádtunk benne/vele forogni, míg észre nem vette, mert akkor kiabált, hogy tönkre megy/ledörzsöljük a tapétát, nem labdázhattunk kint, mert leverjük a kőport, nem hintázhattunk, mert lerúgjuk a virágot. Ha vett narancsot, mandarint és mag volt benne, visszavitte és kiabált az eladóval. Halála előtt mikor demens lett, már szeretett,(azt mondta én vagyok a megmentője), addig utált. Egy házban laktunk 4 éves koromig, de csak a nővéremet szerette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!