Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi ez a nagy fenekelősdi?

Mi ez a nagy fenekelősdi?

Figyelt kérdés
Látom kitéve a sok kérdést, és a válaszok megleptek, hogy tényleg ennyi gyereket büntetnek így? Döbbenet.
2023. ápr. 14. 15:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%

Hol az a sok kérdés?

Rendszeresen járok ebbe a rovatba, nem olvasok ilyeneket (legföljebb néha).

Netán provokatív trollnak tetszik lenni, aki péntek délután csinálni akarja itt a feszkót?????

2023. ápr. 14. 15:34
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem... csak láttam. És csodálkoztam
2023. ápr. 14. 15:42
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Az a sok fenekelősdi, hogy van itt perverz pedofil tetű, akinek a megvert, bántalmazott gyerek gondolatára áll fel. Ugyanaz a beteg , degenerált állat írja aki a kérdéseket.
2023. ápr. 14. 15:55
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Párhetente ír ki pár kérdést, mindig rámegy erre a fenekelős témára, aztán ha olyan választ lát akkor privátozik neki, egyszer direkt próbából beírtam neki, hogy szoktak gyerekkoromban, és jött is valami olyan privát, hogy fiú vagyok vagy lány és hogy bugyit is le kellett-e venni...
2023. ápr. 14. 16:02
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Sose az érdekli megviselte-e az illetőt, tartja-e a kapcsolatot a szüleivel, rendben van-e az élete., hanem részleteket akar, és igen, mindig azon pörög hogy lehúzták-e a bántalmazott gyerek bugyiját. Nem is értem, miért nem lehet kitiltani ezt a férget az oldalról.
2023. ápr. 14. 16:08
 6/12 A kérdező kommentje:
Ugyan az írja ki? Én is valami ilyesmire gondoltam, csak furcsának tűnt.
2023. ápr. 14. 16:10
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
5: Szerintem tiltják, de másik profilról ugyanúgy tudja írni.
2023. ápr. 14. 16:15
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
Beteg állat az ilyen. Az IP-címéről nem lehetne bannolni valahogy?
2023. ápr. 14. 16:42
 9/12 anonim ***** válasza:
24%
Ma már nem de rég akár vesszővel,nadrágszíjjal is verték a gyereket,sőt van ahol sajnos most is.
2023. ápr. 14. 16:43
 10/12 anonim ***** válasza:
97%
IP-vel az a baj, hogy nem telik sokba váltani.
2023. ápr. 14. 16:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!