Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fenekelted már el a gyereket?...

Fenekelted már el a gyereket? Nem csak meglegyinteted hanem rendesen? Vagy téged?

Figyelt kérdés
Nem az alkohilista meg az ilyenekre gondolok hanem büntiből. Egy barátnőmmel beszélgettünk, és érdekel a ti véleményetek.

2023. ápr. 13. 18:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20%
Mindig " első kérdés ", de érdekes, hogy myilen rendszeres ez a fenekelős téma...
2023. ápr. 14. 01:45
 12/17 A kérdező kommentje:
Új vagyok gyakorin
2023. ápr. 14. 07:02
 13/17 anonim ***** válasza:
2%
Otthon nem, suliban igen. Ha nem vittem tesicuccot, lehetett választani az igazolatlan óra+elégtelen órai munka osztályzat, vagy tanítás után pálcás verés a szertárban. Utóbbit választottam mindig. Kegyetlenül fájt, de még mindig elviselhetőbb volt, mint az otthoni egész estés lelki fröccs. Meg tetszett, hogy az egyébként bombacsinos tanárnő kizárólagosan velem foglalkozik. Sokszor direkt ezért nem vittem felszerelést, alig vártam a délutáni büntit.
2023. ápr. 15. 06:50
 14/17 anonim ***** válasza:
22%
Ne etesd...
2023. ápr. 15. 08:59
 15/17 anonim válasza:
3%
Inkább itasd :P
2023. ápr. 16. 08:08
 16/17 anonim ***** válasza:
54%

Nincs még gyerekem, de előbb ölném meg magam, minthogy bármilyen gyereket is bántalmazzak, nemhogy a sajátomat. Rossz iskolai eredmények miatt 13 évesen én is kaptam verést, 28 vagyok és még mindig nem bocsátottam meg nekik. Apám két esetben próbált bekülni, de nem mindnél, anyám számára meg nem volt ez nagy dolog, volt olyan, hogy megütött, akkor már elkezdtem félni a többitől, majd még egyet rám ütött, és azt mondta: "ezt azért, mert féltél". Egyszer a távirányító a lábamon tört szét.

Bármit megtennék, hogy a leendő gyerekeim ne kapjanak ilyet. Én még a férjemtől is elválnék, ha megütné.

2023. ápr. 19. 20:26
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én jó tanuló voltam de amikor becsúszott rosszabb osztályzat kikaptam. Ami igen nehéz volt az az óvodából iskolába menetel. Sok gyereknek alapból trauma volt hogy játék és mókát felváltja a tanulás és meló de engem akkor kezdtek verni. Tök kiegyensúlyozott ovis korszakom volt, aztán mikor jöttek az olyan házi feladatok hogy munkafüzetben gyakorolni kellett a betűk írását akkor minden rosszul sikerült azaz radírozni való betűért kaptam vagy pofont vagy fakanalas csapást. Mindezt tetézte hogy annakidején kezdett járni a testvérem és ki volt adva hogy ha esik el kell kapni különben kikap az (a testvér) aki a legközelebb van hozzá. Ebből olykor az lett hogy mikor eltaknyolt, mindenki igyekezett távolabb szaladni mert aki odament felsegíteni az garantáltan kapott egy zsák pofont.
2023. okt. 24. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!