Megszakítanátok a kapcsolatot az ilyen szülőkkel? Rendesen ATM-nek néznek. :)
Van az anyám és a nevelőapám, akikkel kezd tele lenni a hócipőm.
Miután leérettségiztem, naponta baszogattak, mikor találok már munkát, stb-stb. Találtam is egyet, szállással, le is csaptam rá, így már keveset vagyok itthon.
Ekkor megbeszéltük, hogy a telefonszámlám azt fizetem nekik, és slusszpassz. Ez meg is történik havonta, közben pedig gyűjtök a sajátlábra állásomra (albérlet, stb szükségletek). Ezt tudják ők is jól.
Igenám! De ezek rendesen leakarnak húzkodni minden alkalommal, amikor beszélek velük... Minden kiadásukat velem akarják kifizttetni, vagy ha 1-2 napra hazajövök, akkor is ki kell fizetnem a rezsim részét... Ha enni akarok, mikor náluk vagyok, akkor magamnak kell venni, mert csak pofahúzással engedik, hogy egyek abból, amit ők vettek.
Ismét itthon vagyok, de félek enni, félek felkapcsolni a lámpát, ha szükséges, stb. mert "sok áramot eszik", és ezért is lebasznak, illetve mondják, hogy fizessem akkor ki...
Egész nap fázok, mert az én szobámat nem fűtik direkt, mert hát nem fizetem a gázt sem, már érzem, hogy beteg leszek, szóval fain.
Elvárnák, hogy minden vágyukat teljesítsem, mert hát "neked van pénzed". Nekik is van, hisz a cigaretta mindig adott!:)
Ti mit kezdenétek az ilyen szülőkkel?
19/f
"Rendesen ATM-nek néznek. :)"
Amíg mosolyogva veszed tudomásul, addig biztos nem.
#6 Mosolyogva? :D Idegösszeroppanás szélén. És az bánt leginkább, hogy nekem alig van pénzem, de a tesóm meg kérkedett nekik a 2,5-3 milliójával, és ő tőle nem kérnek egy fillért sem, csak tőlem. Akinek alig van... és azt is csak a jövőjébe akarja invesztálni, nem elinni, elbulizni, stb...
Bezzeg amikor 9k forint értékben vettem kaját, abból én ettem a legkevesebbet, aztán letagadták, hogy ők ették meg a nagy maradékot.
"Mosolyogva? :D Idegösszeroppanás szélén."
Akkor miért tettél mosolyjelet a kérdés végére?...
Habiszti duma.
Azért ne haragudj, de baromira megemelkedtek a rezsiárak, és el tudom képzelni, hogy van akinél ez tényleg gondot okoz, és el kell rá kérnie a pénzt. A kaja is mocsok drága. Ha ezekért elkérik a pénzt, az nagyon nem azt jelenti, hogy ATM-nek néznek.
Ha kifizettetik veled a cigit, a luxus wellnes hétvégét, az iphonet, na az jelentené azt, hogy ATM-nek néznek, csak hogy tisztázzuk a fogalmakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!