Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen hátrányokkal járna, ha...

Milyen hátrányokkal járna, ha megszakítanám a kapcsolatot a szüleimmel?

Figyelt kérdés

Nyilván hiányoznának. De azon kívül van valami hátránya? Sajnos nagyon megromlott a viszonyunk, és úgy érzem, választanom kell, hogy vagy ők, vagy egy normális élet.

Milyen nehézségek adódhatnak?

Ha valakinek van tapasztalata: miben lett más az élete ezután?

A lakcímükről kijelentkeztethetnek, gondolom. Ez hogy működik? Kell akkor egyből új állandó lakcím, vagy elég ha tartózkodási helyem van? A dolgaimat elhozhatom a szobámból? Az édesapám nevén levő telefonszámlámat átírathatom valahogy a saját nevemre? Ilyesmik érdekelnének, a gyakorlati dolgok.

2017. nov. 7. 14:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%
Ha ezeknek nem tudtál magadtól utána nézni, nem vagy te még elég felnőtt ehhez a lépéshez!
2017. nov. 7. 14:54
 2/14 anonim ***** válasza:
82%

Tartózkodási helyhez kell egy állandó lakcím.

A dolgaidat elhozhatod e?

Hát ezt velük kellene megbeszélned.

A telefont csak apád tudja átíratni.

Kellene téged/titeket ismerni, hogy tudjuk milyen nehézségek adódhatnak.

Nekem nem volt nehézségem, mert nem én voltam eájuk utalva, hanem ők rám.

2017. nov. 7. 14:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
hát nyilván, ha épp kitesznek albérletből mert a tulaj meggondolta magát nem mehetsz vissza hogy anya apa, nem tudok hol aludni...Nem tudom hogy tanulsz e még v sem, de ha igen, tanulás mellett dolgozni nagyon kemény, főleg magad eltartani. Mindent magadnak állni. Ha ez eddig is megvolt akkor hajrá. Családi ünnepségek, karácsony kihagyva.
2017. nov. 7. 14:59
 4/14 A kérdező kommentje:

Kb 5 perccel a kérdés kiírása előtt telefonált édesanyám, akkor vesztünk össze annyira, hogy ide jutottam, most pedig dolgom van, nem érek rá jelenleg utánabogarászni az egész neten, de gondoltam, vannak páran, akik már keresztülmentek ezen, és tudnának tanácsot adni.

Mindenesetre köszönöm a produktív választ.

2017. nov. 7. 14:59
 5/14 A kérdező kommentje:

Nem albérletben lakok, és már két éve én oldom meg a pénzügyeimet (dolgozok suli mellett)

Köszi!

2017. nov. 7. 15:01
 6/14 anonim ***** válasza:
11%

Olyasmi hátránya is van, hogy a régi családi fotók, gyerekkori képeid nem lesznek meg.

Azonkívül, ha erről beszélnek kell egy társaságban, bárkivel, akivel megismerkedsz, úgyis elő fog kerülni a "mi van a szüleiddel" téma, és akkor elég ciki azt mondani, hogy nem tartod a kapcsolatot velük.

2017. nov. 7. 15:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell új lakcím, hajléktalannak lenni teljesen legális. A dolgaidat akkor viheted el a szobádból, ha megengedik, vagy ha perelsz értük és igazolni tudod, hogy a tieid. Az édespád nevén levő telefonszámla az édesapádé, neked semmi közöd hozzá.
2017. nov. 7. 15:02
 8/14 anonim ***** válasza:

A tartozkodasi helyhez kell lakcim, de alberletbe is bejelentkezhetsz, ha ket tanuval van alairva a szerzodes, akkor nem kell a tulajdonos engedelye. Magyarorszagon lakcimbejelentkezesi kotelezettseg van.

A telefont nem tudod atiratni, az apade.csak ha belegyezik.

2017. nov. 7. 15:59
 9/14 anonim ***** válasza:
24%

Aha, tehát te azért megszakítanád mert épp fasírtban vagytok.

Nagyon gyerekes a gondolkodásod, már ne is haragudj.

2017. nov. 7. 16:50
 10/14 anonim ***** válasza:
Most miért kellett az én válaszomat lepontozni?
2017. nov. 7. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!