Milyen hátrányokkal járna, ha megszakítanám a kapcsolatot a szüleimmel?
Nyilván hiányoznának. De azon kívül van valami hátránya? Sajnos nagyon megromlott a viszonyunk, és úgy érzem, választanom kell, hogy vagy ők, vagy egy normális élet.
Milyen nehézségek adódhatnak?
Ha valakinek van tapasztalata: miben lett más az élete ezután?
A lakcímükről kijelentkeztethetnek, gondolom. Ez hogy működik? Kell akkor egyből új állandó lakcím, vagy elég ha tartózkodási helyem van? A dolgaimat elhozhatom a szobámból? Az édesapám nevén levő telefonszámlámat átírathatom valahogy a saját nevemre? Ilyesmik érdekelnének, a gyakorlati dolgok.
Örülök, hogy így képben vagy, hogy mi a probléma. Nos, akkor leírom: 24 éves vagyok, a szüleim pedig közölték, hogy vagy szakítok a párommal, hazaköltözök hozzájuk, és édesanyám munkahelyére elmegyek műszakban dolgozni, vagy el lehet húzni. Szeretnék saját életet. Roppant gyerekes gondolkodásom lehet emiatt.
Nem tudom, én mindenkit felpontoztam, nézem én is, hogy miért van sok teljesen normális válasz lehúzva..
Oké, de nem igazán van köze a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!