Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen hátrányokkal járna, ha...

Milyen hátrányokkal járna, ha megszakítanám a kapcsolatot a szüleimmel?

Figyelt kérdés

Nyilván hiányoznának. De azon kívül van valami hátránya? Sajnos nagyon megromlott a viszonyunk, és úgy érzem, választanom kell, hogy vagy ők, vagy egy normális élet.

Milyen nehézségek adódhatnak?

Ha valakinek van tapasztalata: miben lett más az élete ezután?

A lakcímükről kijelentkeztethetnek, gondolom. Ez hogy működik? Kell akkor egyből új állandó lakcím, vagy elég ha tartózkodási helyem van? A dolgaimat elhozhatom a szobámból? Az édesapám nevén levő telefonszámlámat átírathatom valahogy a saját nevemre? Ilyesmik érdekelnének, a gyakorlati dolgok.

2017. nov. 7. 14:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy így képben vagy, hogy mi a probléma. Nos, akkor leírom: 24 éves vagyok, a szüleim pedig közölték, hogy vagy szakítok a párommal, hazaköltözök hozzájuk, és édesanyám munkahelyére elmegyek műszakban dolgozni, vagy el lehet húzni. Szeretnék saját életet. Roppant gyerekes gondolkodásom lehet emiatt.

Nem tudom, én mindenkit felpontoztam, nézem én is, hogy miért van sok teljesen normális válasz lehúzva..

2017. nov. 7. 17:20
 12/14 anonim ***** válasza:
7%
Jó, akkor legközelebb ezt is írd le, mert az ide írkálók 99%-a megszakítaná a kapcsolatot, mert nem kap ájfont.
2017. nov. 7. 17:39
 13/14 A kérdező kommentje:

Oké, de nem igazán van köze a kérdéshez.

2017. nov. 7. 18:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyobb értéket ne vigyél el engedély nélkül. (bútorok, TV a szobádban, stb). A személyes tárgyaidat viszont elhozhatod ha a fejük tetjére állnak is. Ha nem tetszik nekik, akkor pereljenek be, mert szeretném látni azt a pert, ahol elmagyarázzák a bírónak, hogy azok az ő ruháik és szeretnék visszakapni mindet, hiába bele sem férnek a felébe és
2017. nov. 7. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!