Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megszakítanátok a kapcsolatot...

Megszakítanátok a kapcsolatot az ilyen szülőkkel? Rendesen ATM-nek néznek. :)

Figyelt kérdés

Van az anyám és a nevelőapám, akikkel kezd tele lenni a hócipőm.

Miután leérettségiztem, naponta baszogattak, mikor találok már munkát, stb-stb. Találtam is egyet, szállással, le is csaptam rá, így már keveset vagyok itthon.

Ekkor megbeszéltük, hogy a telefonszámlám azt fizetem nekik, és slusszpassz. Ez meg is történik havonta, közben pedig gyűjtök a sajátlábra állásomra (albérlet, stb szükségletek). Ezt tudják ők is jól.

Igenám! De ezek rendesen leakarnak húzkodni minden alkalommal, amikor beszélek velük... Minden kiadásukat velem akarják kifizttetni, vagy ha 1-2 napra hazajövök, akkor is ki kell fizetnem a rezsim részét... Ha enni akarok, mikor náluk vagyok, akkor magamnak kell venni, mert csak pofahúzással engedik, hogy egyek abból, amit ők vettek.

Ismét itthon vagyok, de félek enni, félek felkapcsolni a lámpát, ha szükséges, stb. mert "sok áramot eszik", és ezért is lebasznak, illetve mondják, hogy fizessem akkor ki...

Egész nap fázok, mert az én szobámat nem fűtik direkt, mert hát nem fizetem a gázt sem, már érzem, hogy beteg leszek, szóval fain.

Elvárnák, hogy minden vágyukat teljesítsem, mert hát "neked van pénzed". Nekik is van, hisz a cigaretta mindig adott!:)

Ti mit kezdenétek az ilyen szülőkkel?

19/f

2022. okt. 26. 20:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Szakits meg minden kapcsolatot ha mashogy nem megy mert ez kva gaz!

Olyat irnek ide h mik is ők de nem teszem.

Csak a melora magan eletre koncentralj. Nagyon szerencses korban vagy, szja mentesseg, nagy szerencse pont neked. Eros vagy es van benned önálloság csak magadra figyelj. Ne akard oket megerteni nagyon megvaltoztatni ha ilyen elborultak nem fog menni... legy erős.

2022. okt. 26. 20:49
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
Én nem jelentkeznék egy ideig náluk. Haza meg tuti nem mennék. Ha esetleg megkérdezik miért, akkor azt mondanám, hogy olcsóbb, ha nem megyek.
2022. okt. 26. 20:53
 13/17 anonim ***** válasza:
18%

megbeszéltük, hogy a telefonszámlám azt fizetem nekik, és slusszpassz

Még szép, hogy fizeted

2022. okt. 26. 21:26
 14/17 anonim ***** válasza:
85%
Nem mész hozzajuk.
2022. okt. 26. 22:32
 15/17 Savlekotő ***** válasza:
100%
Baromira nem mennék ilyenekhez ..
2022. okt. 26. 23:57
 16/17 anonim ***** válasza:
98%
Akármekkora is az infláció, ha a gyerekem hazajönne pár napra biztos nem csinálnám ezt. Inkább én nem ennék, de fűteném a szobáját és lenne mindig étel a számàra!
2022. okt. 27. 00:47
 17/17 anonim ***** válasza:
91%
De minek jársz haza?
2022. okt. 27. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!