Jobb lenne ha inkább megszakítanám a kapcsolatomat anyámmal?
Én nem mondanám ki, hogy megszakítom, mert az olyan véglegesen hangzik még magam számára is.
Annyit tennék, hogy ellaposítanám a kapcsolatot a minimálisra, 2 havonta egy közömbös, rövid telefon, amiben gyakorlatilag semmi infó rólam, semmi személyes találkozás és ennyi!
Nem vagyok egy technikai zseni, de hogy lehettek mindketten ugyanarról a fiókról bejelentkezve? Ki használja kiét?
Először is ezt kellene megszüntetni!
1-2 Köszönöm a normális válaszokat.
3 Inkább nem idegesítem fel magam azon, hogy hülye vagy.
4 Karácsonykor vettem neki egy telefont és a Google Play-hez kellett, hogy letöltsem neki az appokat. Aztán eszembe se volt, hogy kijelentkezzek. De szerintem ez jobb, hogy most derült ki nem pedig hónapokkal később amikor már összecuccolnak megint. Lehet, hogy annak rosszabb vége lett volna.
5 Nem áll kezelés alatt.
8 " önmagában amit leírtál, nem ad okot arra, hogy édesanyád dal megszakítsd a kapcsolatot"
Általános iskolában 4-5-ös tanuló voltam. Aztán jött a depresszió (akkor még azt sem tudtam, hogy mi ez). Féltem bejárni középiskolába. Inkább sétálgattam a városban meg össze-vissza minden felé. Volt veszekedés bőven emiatt. Családi pótlékot is megvonták. 9. osztályban meg is buktam. Aztán az érettségiig is úgy jutottam el, hogy minden év végén éppen átmentem. Persze a lógások nem szűntek meg. Le is tehettem arról, hogy egyetemre megyek majd. 10.osztályos voltam amikor a gyámügy tanácsolta, hogy vigyenek el pszichológushoz. Ő tovább küldött pszichiáterhez és egy elég hosszú folyamat volt amire megállapították, hogy a depresszió tünetei egyértelműen megállapíthatóak nálam. Amíg iskolába jártam és ingyenes volt a pszichológus addig jártam hozzá aztán az is megszűnt(nem volt fizetve a TB-m 1 évig) és azóta se voltam. Tavaly felhoztam ezt a témát és beszéltem anyával erről, de nem igazán tűnt úgy, hogy komolyan veszi az egészet.
Anyád magánéletébe csak akkor szólj bele, ha téged sem zavar, hogy ő meg tiedben fog turkálni.
" De szerintem ez jobb, hogy most derült ki nem pedig...."
Ehhez az ágadta világon semmi, de semmi közöd nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!