Fenekelted már el a gyereket? Nem csak meglegyinteted hanem rendesen? Vagy téged?
Engem sosem fenekeltek el/ütöttek/vertek meg. És én sem soha a gyerekemet. Inkább kiabáltam (néha) :-)
Ha lett volna olyan eset, hogy pl. kiszalad az útra, akkor, lehet, hogy egy seggre verés kellett volna. De hiszti, rosszalkodás, csúnya beszéd stb. miatt sosem.
Mielőtt válaszolok, hogy értsétek, híresen jó gyerek voltam, szelíd, csendes, nem adtam okot a bántalmazásra. Talán kisiskolás koromban voltam kicsit szertelenebb, de a szüleim nem is igazán törődtek avval, kint mit csinálok. De most nem a kisiskolás koromra térek rá.
A válogatott kínzásokra nem kérdeztél rá, ezért azokról nem írok, arról egyébként se szeretnék, pedig azok töltötték ki gyerekkorom nagy részét, főleg későtizenévesen.
Szóval ütlegelés téma. Kiskamasz koromban apám leütött néhány alkalommal. Tehát nem megütött, hanem leütött, illetőleg kiütött, mint egy boxoló. Ezt kb úgy lehet elképzelni, hogy repültem, és a fal adta a másikat, volt, hogy a házunmk fala, vagy épp bent a csempe.
Az oka mindig az volt, hogy apámnak éppen rossz kedve volt és keresett valami ürügyet.
(Később, felnőtt koromban súlyosabb kísérletei is voltak ellenem, sajnos.)
Én nadrágszíjjal kapok, ha valami rosszat csinálok. De szeretnek a szüleim és nem is érzem bántalmazásnak.
16 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!