Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan állítsam le anyumat?

Hogyan állítsam le anyumat?

Figyelt kérdés
Nem szerettem sose a szüleimmel élni, mindig mindenről be kellett számolnom, akárki volt a barátom mindig csak szidta mikor még két szót se beszélt vele. 5 éve nővérem elköltözött, már akkor is kiakadt. Mikor mondta, hogy terhes rá akarta beszélni, hogy vetesse el mikor tervezett gyerek volt. Mondjuk azóta imádja az unokáját szóval ezt nem is értettem.2 hónapja én is összeköltöztem a párommal. Mikor ezt mondtam anyumnak elkezdett zsarolni érzelmileg, hogy akkor elválik apumtól mert csak miattunk vannak együtt. Mióta elköltöztem napi szinten hív vagy ír facebookon. 30 km-re lakunk tőlük meg tesómék is. Minden hétvégén elvárná, hogy menjünk hozzá. Nem akarok vele összeveszni, de 24 éves vagyok, végre saját életem van. Már párom is unja, hogy minden este írogat nekem.

#Anya, szülő, család,
2023. ápr. 11. 19:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Te már jó úton jársz, ő van bajban.

"elkezdett zsarolni érzelmileg, hogy akkor elválik apumtól mert csak miattunk vannak együtt."

Boldogtalan és magányos.

Neki is fel kéne szabadulnia.

2023. ápr. 19. 10:26
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
#10, részvétem az édesanyád miatt, és jobbulást a párodnak, soha ne adjátok fel a reményt! ❤️❤️❤️
2023. ápr. 19. 17:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm szépen 12-es válaszoló! :)

Próbálok én is bízni abban, hogy a párom majd felépül. Állítólag rutinműtét lesz és szeptemberre van előjegyezve.

Anyukámat nagyon hosszú éveken át ápoltam. Alig kaptam az "orvos"-okon kívül külső baráti segítséget.

Rengeteg esetben kapott nem megfelelő gyógyszert. Végül rosszindulatú szövődmények vitték a sírba. :(

A párom az első, aki NAGYON KOMOLYAN MEGÉRTI(!) a gyászomat. Nagyon régi ismeretség - látásból - de mostanában kerültünk közelebb egymáshoz.

Elmondása szerint annyira megtört vagyok, mintha nem is a régi önmagam lennék. Görnyedt, bánatos, befelé forduló.

2023. ápr. 20. 07:14
 14/14 anonim válasza:
100%

13-as.

Néha az is segít, ha csak beszélsz valakivel. Vedd magad körbe szeretteiddel, akik megértenek, csináljatok programokat.

Anyukád nem lenne boldog, ha szomorúnak látna 💖

2023. júl. 7. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!