Hogyan állítsam le anyumat?
Te már jó úton jársz, ő van bajban.
"elkezdett zsarolni érzelmileg, hogy akkor elválik apumtól mert csak miattunk vannak együtt."
Boldogtalan és magányos.
Neki is fel kéne szabadulnia.
Köszönöm szépen 12-es válaszoló! :)
Próbálok én is bízni abban, hogy a párom majd felépül. Állítólag rutinműtét lesz és szeptemberre van előjegyezve.
Anyukámat nagyon hosszú éveken át ápoltam. Alig kaptam az "orvos"-okon kívül külső baráti segítséget.
Rengeteg esetben kapott nem megfelelő gyógyszert. Végül rosszindulatú szövődmények vitték a sírba. :(
A párom az első, aki NAGYON KOMOLYAN MEGÉRTI(!) a gyászomat. Nagyon régi ismeretség - látásból - de mostanában kerültünk közelebb egymáshoz.
Elmondása szerint annyira megtört vagyok, mintha nem is a régi önmagam lennék. Görnyedt, bánatos, befelé forduló.
13-as.
Néha az is segít, ha csak beszélsz valakivel. Vedd magad körbe szeretteiddel, akik megértenek, csináljatok programokat.
Anyukád nem lenne boldog, ha szomorúnak látna 💖
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!