Miért nem képes Apám közel 20 év után elengedni az első szülőt fiát, miért akarja mindenáron hazaköltöztetni?
Mikor külön költözött olyan 10 éves voltam, a másik testvérem meg sohase foglalkozott velem, mindig azt keltette mennyire utál, és én vagyok az oka mindennek...
Ahogy teltek az évek, már fel sem tűnt, hogy ő is a családhoz tartozik, évente egyszer járt haza, volt mikor három évig felénk sem nézett.
Idő közben megromlott a házassága és elváltak utjaik a feleségével, aki sose volt hajlandó fizetni a rá eső részét a hitelnek, most a tesóm nyakába szakadt a devizahitel, és az infláció most azt hozta, ki, hogy elmondta Apámnak mennyire nagy xarban van...
Szüleink építettek egy házat, hogy majd valamelyikünknek jó lesz... 22-30 millió most az értéke.
Apám mindenáron, Tesómat szeretné benne látni... , talán most jött le ez igazán.
Legjobb, hogy meg akartuk tőle a házat vásárolni, ne vesszen kárba, már elterveztünk dolgokat, de inkább felejtős.
Felhívtam Tesómat és közöltem vele, hogy lemondok a részemről csak jöjjön helyre anyagilag, és segítek a költözésben is.
Hát nem tudja, itt kevés a pénz de még eldönti stb... Apám meg várja, hogy mikor költözik...
De ha 30 milliót megkapna akkor, örülne a szája... Apám van olyan hülye, hogy odajon neki ennyit...
Mondjuk neked semmi közöd ahhoz az ingatlanhoz, ami egyelőre apád nevén van, és ő dönti el, mit kezd vele.
Elhiszem, hogy csípi a szemed, amiért esetleg nem te kapod, mint vártad, hanem "a tékozló" = a saját önálló életet élő bátyád, de ezzel mi a baj?
"Legjobb, hogy meg akartuk tőle a házat vásárolni, ne vesszen kárba, már elterveztünk dolgokat, de inkább felejtős.
Felhívtam Tesómat és közöltem vele, hogy lemondok a részemről csak jöjjön helyre anyagilag, és segítek a költözésben is."
Te miről is mondtál le? A házról? Én ezt nem értem. Meg akarom venni apám házát, amit nekem, és a tesóimnak épített, de inkább nem, helyette segítek beköltözni annak a testvéremnek, akit le se sz*rok, de apám a szemét, hogy segítene neki? Ki érti ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!