Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vannak itt olyanok akiket...

Vannak itt olyanok akiket rendszeresen tamogatnak anyagilag a szulok (felnött emberek) ?

Figyelt kérdés

34 eves vagyok, elvegeztem egy egyetemet es aranylag jo szakmam van, dolgozom de manapsag mernökkent nem keresel annyit mint regebben...sok a mernöki iroda es nem olyan nagy wasistdas ha valaki mernök...

a szuleim mindig is jol kerestek es a mai napig tamogatnak..hol nagyobb hol normal osszeggel havonta. Nem, nem kerem...hanem egyszeruen kapom. halas is vagyok erte. de sosem mondtam anyu apu kell penz.

ez mar mindig is igy volt nalunk, egyetem alatt is..

a multkor ez szoba jött a barataimnal es egy paran nagyon elkepedtek milyen gaz hogy elfogadok 34 evesen meg penzt a szuleimtol...

ti mit gondoltok errol?

#zsebpénz #anyagiak #szulo - gyermek
2023. ápr. 9. 20:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

En es a testvereim felnott emberek vagyunk, sajat csaladdal. Szuleink a mai napig tamogatnak bennunket, megtehetik, jol keresnek, amit mi megkapunk nem hianyzik nekik. Onszantukbol teszik, joszandekkal, edesapam szerint "nem fog a penzen ulni, ha a gyerekeit is tamogatni tudja belole". Sokaig buntudatom volt emiatt, de elfogadom, hiszen tenyleg joerzessel teszik, es nem elnek vissza vele, nem koveteloznek cserebe semmivel. Mi pedig ezt felretesszuk, nem szorjuk el hulyesegre.

A legkozelebbi barataink tudjak, nyilvan nem hencegunk vele, ha van is negativ velemenyuk rola, nem hangoztatjak, felnott mondjara kezeli ezt mindenki.

2023. ápr. 10. 21:21
 12/14 anonim ***** válasza:
90%
Párom anyja mindhárom gyerekének havonta olyan 30-60 ezreket utal, aztán ha találkozik velük akkor ad csomó kaját meg még több pénzt, annak a gyerekének is, aki egymillió körül keres. Pedig nem gazdag, nem keres jól. Barátnőm szülei még egyetem alatt utaltak neki 50 ezret, hogy az albi ráeső részét tudja fizetni (másik városban tanult). Már lediplomázott de még mindig kapja ugyanúgy a pénzt, pedig nem keres rosszul. Én egy forintot nem kapok tőlük, pedig apám jól keres. Nem várom el, csak furcsa, hogy a közvetlen környezetemben többen kapnak 50k körül, nekem meg egy ötszázast se adnának.
2023. ápr. 19. 21:35
 13/14 anonim ***** válasza:
47%
12es, miért te mennyit utalsz havonta a szüleidnek?
2023. ápr. 20. 16:31
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Pont annyit, mint a párom meg a barátnőm, semennyit. Ők mégis megérdemlik a havi 50-60 ezret.
2023. ápr. 20. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!