Mi a véleményetek arról, ha középkorú embereket (50 felett) idős korú felmenőik (80 év körül) rendszeresen támogatnak anyagilag?
Nyilván mindenkinek minden a magánügye, de hát ez az oldal a véleménnyilvánításra van, ezért érdekeltek a vélemények, nem az, amit írt az első, hogy "magánügyük". Hja, csak engem a vélemények érdekeltek. Aki leírta, annak kösz. :D
A válaszok meg érdekesek: más kérdésekre adott válaszoknál rendszeresek az olyan vélemények, hogy "nem tudjuk örökké a gyereket támogatni", "ha nem tud a saját lábára állni, és ellátni magát, akkor önállótlan", "nem akarjuk elvenni magunktól a szórakozást, csak azért, hogy a gyerekeinket támogassuk", stb.
Igazad van kérdező, ez tényleg érdekes. Ha huszonévesen valakit még mernek támogatni a szülők, akkor itt köpköd mindenki, hogy "eltartott, önállótlan kölök, akinek kuss a neve, amíg a szülők támogatják".
Ha pedig 30-40-50 évest (akinek már régen meg kellene egyedül is állnia a lábán) támogat a 80-90 éves nyugdíjas szülő, az elfogadott.
7-es: Igen, erre gondoltam. Nagyon meg vagyok lepve, hogy nem jöttek ide emberek tucatjával, hogy felháborodjanak azon, hogy ez élősködés, és a többi... A többi kérdésre adott válaszból ítélve ez lett volna a reakció, amit várok, ehelyett...
8-as: Hogy jön ez ide? A mai ötvenesek is dolgoztak huszonévesen, és a huszonévesek is dolgoznak most, és fognak is még évtizedeket. És akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!