Ti meddig turnetek el azt, hogy keresztanyatok szinte rendszeresen, amikor szemelyesen lat b. aszogat?
Figyelt kérdés
Teljesen ki vagyok bukva. Nemetorszagban laknak, evente 1x jonnek haza, de mindig valamiert elkezd velem erelyesen veszekedni. Vagy az a baja, hogy hogy viselkedek (amugy meg senki masnak nincs ezzel baja), majd nekem allt masik evben azert, mert megmondtam neki, hogy szerintem ami ami az en szuleimmel tortenik az eletben (akar jo, akar rossz), azt nem a nagyszuleim kellene terjesszek, hanem ok, ha meg akarjak massal osztani.
22L
2015. aug. 12. 18:45
1/5 anonim válasza:
Hogy viselkedsz?
Egyszer egy evben....mi lenne ha nem is talalkoznal vele, mikor jon, lelepnel otthonrol. Ha tobb napig vannak ott, akkor is keruld oket.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, mivel anya a testvere, en pedig apas vagyok (vele jobban tudok mindent megbeszelni, ugyanazon a velemenyen vagyunk szinte mindig) ez boki a csoret.
2015. aug. 12. 18:52
3/5 anonim válasza:
Felnőtt vagy, küldd a p....-ba, és többet ne állj vele szóba. Mivel nagynénéd, nem vagy köteles fogadni a látogatását.
4/5 anonim válasza:
Ehhez ismerni kellene téged is, a rokonodat is. Az én unakatesóm is mindig ki van bukva, ha rászólunk, mert mindenki őt izélgeti ok nélkül, pedig ő csak marihuánás cigit szív terhesen... pedig nem is minden nap teszi, csak egyszer-kétszer hetente, szóval igazán nem érti, mit van rászállva a család... Miután nem ismerünk titeket, azt mondasz, amit akarsz. Mondjuk ha a szüleid nem szólnak rá, akkor csak igaza lehet egy-két dologban, nemde?
5/5 anonim válasza:
Nekem évente 1x mindig halaszthatatlan sürgős dolgom akadna az ország másik végében, amikor jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!