Nektek milyen keresztanyátok van?
Figyelt kérdés
Az én keresztanyám csak azt tudja megkérdezni, hogy mikor vágom már le a hajam? (mert hosszú) mikor fogyok már le? (van egy kis felesleg rajtam). De soha nem megyünk együtt sehova és általában én hívom fel őt, ő csak ritkán hív. 21/L2013. júl. 23. 19:15
1/21 anonim válasza:
Olyan, akit évente egyszer látok, meg felhív a születésnapomon, ha otthon vagyok beszélünk, ha nem nem.
2/21 anonim válasza:
Évente 2x futunk csak össze. Olyankor beszélünk de nincs több ennél. Pl:. én a keresztnevén is szólítom meg őt annyira nincs meg ez a kapcsolat köztünk. Eléggé kétszínű nőszemély. De mivel nagybátyjámat szeretem pofát vágok hozzá.
3/21 anonim válasza:
én nem vagyok megkeresztelve de a "keresztanyám" a nagynéném.
Akit kb 5 évente egyszer látok, a diplomaosztómra sem jött el,mikor meg volt hívva
4/21 anonim válasza:
Nagyon jó kapcsolatunk volt, sajnos meghalt. Minden nyarat velük töltöttem. Hiányzik is. :(
Ellemben amióta keresztanyám elment, keresztapám nem is keres... elvett egy nőszemélyt aki telebeszélte a fejét. Még apuval sem beszél. :(
5/21 anonim válasza:
Olyan, mint a pótanyukám és a barátnőm... Nagyon jó a kapcsolatunk, mindig számíthatok rá. Mivel neki nincsen gyereke, kicsit én vagyok számára a gyerekpótlék és hajlamos róla elfeledkezni, hogy már 20 éves vagyok, de azért szeretem őt :)
6/21 anonim válasza:
Nekem mindenből adni akar. Csak nem a jó értelemben. Adni akar a hájából (szerinte én anorexiás vagyok, hát hozzá képest biztosan, mert ő meg egy disznó) a hajából (neki derékig érő, nekem meg kb. mint Ördög Nórinak.), a lánya jóságából (mert szerinte a lánya az istennő én meg az ördög)Ja és ha már a lányáról van szó, hát... a keresztanyám átragasztja a saját félelmeit a lányára, pl. Ő retteg a víztől és ezért a lányának is félnie kell, ezeket próbálja rám is átragasztani csak én nem engedem, ezért pikkel rám. szóval nem egy tündérkeresztanyu.
7/21 anonim válasza:
Nekem fantasztikus!:)
Keresztanyum anya nővére,fodrász,nagyon jóba vagyunk vele.kedves,sokat dolgozik,segítőkész...
8/21 anonim válasza:
Lassan 15 éve nem láttam. Én egy időben mindig küldtem minden ünnep alkalmával képeslapot, de ő sosem, így meguntam. Most lett volna lehetőségem találkozni vele, esetleg beszélgetni is, de nem mentem el a temetésre így nem találkoztunk. Majd a következő családi temetésen fogunk összefutni..Máshol nem igen
9/21 anonim válasza:
Sajnos a mi kapcsolatunk nem szoros. Anyum húga, a közöttük lévő kapcsolat sem volt soha jó. Távol is élnek tőlünk, de azért jóba vagyunk, de csak alkalmakkor találkozunk és akkor beszélünk. Karácsonykor pl. Nem is köszöntjük fel egymást névnapunkkor sem. Sajnos.. de ez tényleg csak az anyukám és az ő közötti feszült kapcsolat miatt van..
10/21 anonim válasza:
A "keresztelő keresztanyámat" (vagy hogy hívják, aki a keresztvíz alá tart) nem sokat látom. Évente max. 1x-2x ha látom, nincs vele semmi bajom, csak nem állunk szoros kapcsolatban. A bérmakeresztanyám egyben a nagynéném is, vele nagyon jó a kapcsolatom. Mivel még ő is fiatal, nagyon jól megértjük egymást, szinte barátnők vagyunk. Találkozunk 2-3 hetente, olyankor megbeszélünk mindet. Nagyon szeretem őt is, és a nagybátyámat is. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!