Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nektek milyen keresztanyátok van?

Nektek milyen keresztanyátok van?

Figyelt kérdés
Az én keresztanyám csak azt tudja megkérdezni, hogy mikor vágom már le a hajam? (mert hosszú) mikor fogyok már le? (van egy kis felesleg rajtam). De soha nem megyünk együtt sehova és általában én hívom fel őt, ő csak ritkán hív. 21/L
2013. júl. 23. 19:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nekem a keresztanyukám nem rokununk. Vagyis a szüleim 18 évesek voltak mikor megszülettem így nem volt olyan rokon,nagybácsi,tesó akik házasok lettek volna, Így keresztapukám az apumnak az akkor 16 éves öccse lett. Keresztanyukám pedig anyának a barátnője.

Azóta keresztanyum kiköltözött Angliába még 6 éve,de napi/heti szinten beszélgetünk, mindent elmondhatok neki,tényleg bármit. Tegnap jött haza,holnap pedig megyünk biciglizni meg vásárolgatni meg persze pletyizünk :D Nagyon imádom. Igaz,hogy már 33 éves ,de olyan,mintha velem egykorú lenne,sokat tudunk hülyéskedni és tényleg bármiről beszélhetek vele. Imádom.

2013. júl. 23. 20:18
 12/21 anonim ***** válasza:
Olyan, aki még a lagzimra se jött el, mondván, hogy hosszú az út...
2013. júl. 23. 20:29
 13/21 anonim ***** válasza:

A keresztanyám anyukám ikertestvére. Szinte olyan, mintha két anyukám lenne. Kerinek vagy Kerikének hívom. Bármikor számíthatok rá. És ez fordítva is igaz. Bármilyen segítségre van szüksége, amit otthon nem tud megoldani (be kell neki gépelni valami hosszabb szöveget, le kell fordítani valamit..) felhív és én ugrok és csinálom. Öcsémnek is ő a kerimamija és vele is ugyanilyen a kapcsolata.

A 18. születésnapomig jöttek köszönteni, mindig ő fizette a tortát és még azon felül más ajándékot is kaptam. Most már, hogy "felnőtt" lettem csak felhív vagy ha éppen otthon vagyok és át tudok menni hozzá, akkor személyesen felköszönt. Sose felejti el. Névnapomon is felhív.

Szóval azt hiszem, tényleg az a megfelelő mondatom a kérdésedre, amit már az elején is leírtam: Mintha két anyukám lenne.

(A férjed a keresztapukám. Vele is nagyon jó a kapcsolatom, bár vele nem telefonálgatok. De ha náluk vagyok jól el szoktunk beszélgetni és ha kell segítség, bármiben számíthatunk egymásra.)

21L

2013. júl. 23. 20:55
 14/21 anonim ***** válasza:

3-5 évente találkozunk, de akkor mindig nagyon kedves, sose bánt.

Ellenben nagynénémmel aki úgy köszönt nekem (komolyan ez volt az első mondata puszi közben) "de meghíztál".

2013. júl. 23. 21:23
 15/21 anonim ***** válasza:
Olyan aki meg szülinapomon se köszönt meg mondvan hogy felnott vagyok 18 elmultam..
2013. júl. 23. 21:25
 16/21 anonim ***** válasza:
Az én keresztanyám a leggonoszabb nő a világon akit ismerek. És nem túlzok!!! Kiskoromban sokat találkoztam a kereszt szüleimmel de sose foglalkoztak velem úgy mintha rokonok lennénk."Keresztanyám" állandóan kiabált velem, meg akart ütni (persze, anyu nem hagyta), rosszakat kívánt nekem, (pl: egyedül öregedjek meg stb.), tönkre tette a családunkat (ezt nem részletezném, ha nem gond), kibeszélt minket a városban stb. Tehát van okom rá amiért utálom őt. Még az ellenségemnek (ha lenne) se kívánok, nemhogy ilyen keresztanyát de rokont se.
2013. júl. 23. 21:32
 17/21 anonim ***** válasza:

utoljára 8 évesen láttam Dunaújvárosban egy szupermarket parkolójában. akkor is a nagyapám vette észre, h ő az, és kb bemutatott neki. még a vezetéknevét sem tudom, csak azt, h Ildikó a keresztneve.

ha nekem gyerekem lesz, sokkal jobban megválogatom majd, h kik lesznek a keresztszülei.

2013. júl. 23. 21:51
 18/21 anonim ***** válasza:

Az én keresztanyám még azt sem kérdezi hogy levágom e a haját mivel kb 25éve nem is láttam!

34/N

2013. júl. 23. 22:37
 19/21 anonim válasza:
Semmit sem tudok róla.
2013. júl. 24. 06:46
 20/21 anonim ***** válasza:
Évente 1-2 alkalommal látom. Elfelejti a szülinapokat, névnapokat, nem ragaszkodik hozzánk, pedig anyu lánytestvére. A diplomaosztómra sem jött el. Anyuval meguntuk hogy mindig csak mi keressük, ezért nagyon eltávolodtunk egymástól...
2013. júl. 24. 08:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!