Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vannak itt olyanok akiket...

Vannak itt olyanok akiket rendszeresen tamogatnak anyagilag a szulok (felnött emberek) ?

Figyelt kérdés

34 eves vagyok, elvegeztem egy egyetemet es aranylag jo szakmam van, dolgozom de manapsag mernökkent nem keresel annyit mint regebben...sok a mernöki iroda es nem olyan nagy wasistdas ha valaki mernök...

a szuleim mindig is jol kerestek es a mai napig tamogatnak..hol nagyobb hol normal osszeggel havonta. Nem, nem kerem...hanem egyszeruen kapom. halas is vagyok erte. de sosem mondtam anyu apu kell penz.

ez mar mindig is igy volt nalunk, egyetem alatt is..

a multkor ez szoba jött a barataimnal es egy paran nagyon elkepedtek milyen gaz hogy elfogadok 34 evesen meg penzt a szuleimtol...

ti mit gondoltok errol?

#zsebpénz #anyagiak #szulo - gyermek
2023. ápr. 9. 20:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Azt, hogy semmi közük hozzá.

Mi is fizetjük a 26 éves lányunknak az albérletet. Ha nem utaljuk át havonta, a számlán marad és úgyis ô örökli majd egyszer... Akkor gyűjteni van több értelme vagy most neki adni? Legalább könnyebben gyűjt ő sajátra.

2023. ápr. 9. 20:24
 2/14 A kérdező kommentje:
koszönöm a valaszt. pontosan ezt mondta egyszer apam...akkor tedd felre a te fizetesedet ha kuldok.
2023. ápr. 9. 20:27
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Én is kapok minden hònapban, melyet félreteszek. Megszokàsbòl adjàk, nem azért mert ràszorulok , normàl szinten megèlek.
2023. ápr. 9. 20:46
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Ez mindenkinek magànügye sokszor olyan mondja aki csak irígy.
2023. ápr. 9. 20:46
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi is kapunk, bár nem ennyire látványosan. Az egyik lakás albérletét mi intézzük és mi kapjuk érte a pénzt.
2023. ápr. 9. 20:55
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha megtehetik semmi gond ezzel, kedves inkább.
2023. ápr. 9. 22:51
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Senkinek nincs hozzá köze.
2023. ápr. 10. 01:29
 8/14 anonim ***** válasza:
88%

Én is szoktam kapni, nem százezreket, de egy "kis zsebpénzt". Már csak az egyik szülőm él, nyugdíjas, van több ingatlanja, autó, motor, van félretett pénze bőven, háromszor annyi a havi bevétele mint nekem, a felét se éli fel. Úgy van vele, minek rakosgassa, ha bármi történik vele, akkor is tud mihez nyúlni. Meg hát egyszer majd úgyis én öröklöm meg. Én is nagyrészt félrerakom, amit kapok tőle. Ha lesz gyerekem, akkor majd neki fektetem be.

Senkinek semmi köze hozzá.

2023. ápr. 10. 10:27
 9/14 anonim ***** válasza:
23%

Minek mondanád ha úgyis kapod?

Hát te tudod, engem zavarna ha elvileg felnőttként a szüleim támogatnának mint egy kisgyereket.

2023. ápr. 10. 11:24
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Fogadd el nyugodtan, és ne zavarjon, jó szívvel adják:)

Bár az én szüleim lennének ilyenek. Anyámtól soha egy forintot nem kaptam (mióta külön élek, annak pedig már 20 éve).

Bár ilyen szüleim lennének, mint neked.

2023. ápr. 10. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!