Szerintetek jogos a haragom anyámék iránt?
Anyád egy bunkó, apád dettó.
A sértettség viszont annak fáj a legjobban, aki megsértődött. Ha túl szeretnél rajta lenni két lehetőséged van: megbocsátasz neki vagy teljesen leválsz róla.
Nem jogos!!!
Addig örülj, míg élnek!!
Sz@r ruha miatt nem éri meg! Ő az anyád, ezt sose felejtsd el!!
Én is fekete ruhába voltam nővérem esküvőjén. Mert azt szeretem 🤷🏻♀️.
De ezek szerint kezdi elfogadni nem?
#3 Hát mondjuk fontos eseményre nem úgy választok ruhát, hogy ne kelljen vasalni. Szerintem a gyerekem esküvője nem ez a kategória. Esküvőn meg alap esetben vendégként nem illik feketét, fehéret, vagy pirosat viselni. Pláne, ha tudom, hogy akinek az esküvőjére megyek, annak ezek fontosak.
Ez nem a ruháról szól. Kedved szülők próbálták szétszedni a kérdezőt a párjával, nem tisztelik a döntését, és az már csak a hab volt a tortán, hogy az esküvőre megjelentek feketében.
Szerintem nem esett messze az alma a fajától.
Nem kell anyádat mentegetni, de az utolsó percben mégis úgy döntött, hogy elmegy, ad hoc vette fel, ami volt.
Te ugyanígy kaptál az alkalmon, hogy mégis beleköss valamibe, hogyha már az esküvőre eljöttek, akkor legyen ok, ami miatt mégis megsértődhedsz rá.
Én úgy látom, hogy nem tetszett neki a párod, de túl tudta magát ezen tenni, te pedig nem.
full felesleges ezen emészteni magad, mert az egészségedre fog rámenni, plusz senki sem lesz tökéletes az életedben, és te magad sem vagy az (sem magad, sem mások számára)
"Nem kell anyádat mentegetni, de az utolsó percben mégis úgy döntött, hogy elmegy, ad hoc vette fel, ami volt."
Ja, tök véletlen még az apjának is csakis fekete nyakkendő akadt a kezébe.
Azok a szülők, akik nemhogy telebeszélik a párod ellen a fejedet, hanem számukra csakis akkor létezel, ha felnőttként is engedelmes, csicskítható, kedvükre büntethető kisgyerekként viselkedsz - nos, az ilyenek rohadtul mérgezőek és semmi jót nem érdemes tőlük várni. Innentől fogva nekem eszembe sem jutott volna az a magyarázat, hogy igénytelenségből jöttek feketében, mert ezt nem kellett vasalni. Ellenben konkrétan úgy éreztem volna, csak azért döntöttek úgy, hogy az utolsó pillanatban mégis megjelennek, mert ezzel érzelmileg kellően fel tudnak kavarni a házasságkötésemkor, amit ők rohadtul elleneznek, másrészt a nyilvánvalóan feketébbnél feketébb öltözékükkel még inkább ki tudják fejezni a nemtetszésüket.
Rohadjanak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!