Ha kaptatok nadrágszíjjal gyerekként, mi volt az ok?
Figyelt kérdés
Ki, mivel tudta elérni ezt a fegyelmezési formát?2023. márc. 30. 08:14
11/23 anonim válasza:
Frászt tervez. Erre élvezkedik, hogy megvert gyerekre veri.
12/23 anonim válasza:
Ezért kérdeztem. :( Normális érzelemvilágú ember az után érdeklődne, mit tehetne a gyerekért.
13/23 anonim válasza:
És ha elolvasod mások sztoriját, az miben segít a rokon gyereknek?
Ha más is kapott azért, mert ellógott kosármeccsre, akkor oké, verhetik őt is ezért?
nem értem, miért kellenek történetek.
14/23 anonim válasza:
"Ha kaptatok nadrágszíjjal gyerekként, mi volt az ok?"
Az, hogy a szülő valamiért nem volt rá képes, hogy türelmesebb, intelligensebb módon oldja meg a helyzetet!
15/23 anonim válasza:
Nálunk nem kellett ok hozzá.
Pontosabban az volt az ok, hogy nevelőapámnak szimplán szar napja volt és rajtam vezette le.
Ilyenkor talalt mondvacsinált okokat, pl 5perccel késöbb értem haza a suliból. Vagy a szobámban volt 3 morzsa a földön... ilyen nagy dolgokért kaptam. Rengetegszer.
16/23 anonim válasza:
Miért válaszoltok a perverznek?
17/23 anonim válasza:
Az oka minden esetben az, hogy a szülő megbukott mint szülő.
18/23 anonim válasza:
2-es kommentelő pillanatok alatt felismerte amúgy, a lényeg ott van benne.
19/23 anonim válasza:
Sok nadrágszíjjal verős kérdés van megint. Kb 2 éve is ez ment pár hónapig. Minden héten volt 1-2, mindig sztorikat kért szintén.
20/23 anonim válasza:
Ha meg valaki beírta, hogy kapott ment rá a kérdés, hogy mennyi idös, milyen nemű és hogy volt-e rajta ruha. Emlékszem én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!