Más családban is használnak a szülők nadrágszíjat a büntetésre?
Figyelt kérdés
Nálunk igen, de az osztálytársaimnál nem.2020. jún. 30. 22:56
1/25 anonim válasza:
Nálam fakanál volt a fenyítő. De csak végső esetben kaptam egyet a seggemre vele, mert többnyire már a látványától kezes bárány lettem. 🙃 Pedig igazán soha nem kaptam ki vele.
2/25 anonim válasza:
Engem sose vertek, max egy pofon, de csak anyámtól. Viszont alsóban (jó 10 éve) két barátnőm is mesélte, hogy az apjuk szíjjal verte őket. Egyiknek asszem alkoholista eaz apja, másiknál meg sok gyerek volt, és gondolom, kevés türelem...
4/25 anonim válasza:
Engem is mindig fakanállal “fegyelmezett” anyum, pedig nem voltam rossz gyerek, csak nagy volt a szám. Viszont 1 barátnőmről tudom, hogy ő elég sokszor kikapott övvel... egyszer pont ott voltam náluk, nagyon szomorú látvány volt😔
5/25 A kérdező kommentje:
Én fakanállal sose kaptam, mindig csak szíjjal.
2020. jún. 30. 23:30
6/25 A kérdező kommentje:
4-es az rossz lehetett. Én is utálom, ha vendég van nálunk, mikor kapok.
2020. jún. 30. 23:31
7/25 Tabbouleh válasza:
Szerintem ez nem normális. Engem nem bántottak és vertek otthon ("nevelési célzattal" sem), mégis egy értelmes, tisztelettudó emberke lettem.
8/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális, hogy bántanak téged otthon. Kérj segítséget.
9/25 anonim válasza:
Egy ismerősömet igen. 5-en voltak, ő a legidősebb, és a szüleik rendszeresen megverték őket szíjjal. Az anyjuk magával hordta, és elég volt csak egy kicsit kihúzni a táskájából, hogy a gyerekeket megfélemlítse. Ilyeneket mondtak nekik, mikor verték őket, “tudod, hogy ez most nekem is ugyanúgy fáj majd, mint neked, de meg kell tennem.” Undorítóak az ilyen emberek. Az egész életüket úgy élték le, hogy szerették, de rettegtek is a szüleiktől.
Ma már 57 éves az ismerősöm, három fiatal felnőtt lánya van, sohasem bántotta őket.
10/25 anonim válasza:
Mármint mostanában? Nem...Én őszintén azt hittem, hogy a szíj meg a fakanál már 2 generációval ezelőtt
"kiment a divatból."És szerintem sem elfogadható, mások előtt meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!