Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más családban is használnak a...

Más családban is használnak a szülők nadrágszíjat a büntetésre?

Figyelt kérdés
Nálunk igen, de az osztálytársaimnál nem.

2020. jún. 30. 22:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
35%
Férjemet egyszer nadrágszíjjal fenekelte el az apja, engem anyukám fakanállal. Egyikünket sem ok nélkül.
2020. júl. 3. 13:43
 22/25 anonim válasza:
78%
Súlyos gondok vannak az olyan szülővel aki módszeresen bánta mind testileg mind lelkileg. Orvosi vagy Rendőri segítség kell. És itt nem az olyan szülőre gondolok aki szökőevente ad egy pofont.
2020. júl. 3. 18:18
 23/25 A kérdező kommentje:
A szüleim szeretnek, csak szigorúak
2020. júl. 3. 18:27
 24/25 anonim ***** válasza:
71%

Engem borotvaszijjal vert apam. Emlekszem ra!! Anyam persze letagadja. Egesz eleteben febyegetett,zsarolt. Most mar szerencsere halott. Anyam se kulonb,h nem vedett meg.

Azota jarok kuzdosportokra. En nem fogom megverni a gyerekem. Undorito dolog egy vedtelen kisgyereket megverni,aki a szuleire van utalva.

2020. júl. 4. 05:32
 25/25 anonim válasza:
Engem ilyen vizes spriccni/fújó ízével. Ezzel már csak az a baj hogy ha belemegy a billentyűzetbe/mikrofonba akkor annak annyi.
2022. máj. 17. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!