Hova lett a nadrágszíjas kérdés?
Figyelt kérdés
Már órák óta fenn volt, jött rá vagy 90 válasz. Provokatívnak lett minősítve? Mondjuk, örülnék, ha igen. :)2011. jún. 14. 22:31
1/21 anonim válasza:
Szia!Mi volt benne?Erről lemaradtam.
2/21 anonim válasza:
Mi volt az? Mi volt benne? Én is lemaradtam. Meséljetek!
3/21 anonim válasza:
Pedig nem lehet kérdést töröltetni, max indokolt esetben.
Hülyeség írása a legtöbb kérdésnél előfordul, sajnos mégse törlik őket. :)
5/21 A kérdező kommentje:
Miért, ha leoltanak a válaszolók, kitöröltethetem a kérdést? :)
A szokásos közhelygyűjtemény volt: milyen szörnyűek a mai tinik, bezzeg az ő idejében rend volt, mert a gyerek már a nadrágszíj látványától is reszketett. Aztán kiderült, hogy rá soha nem emeltek kezet, és hogy kicsi gyereke van, de azt többszöri kérdés után sem sikerült megtudni, hogy őt is nadrágszíjjal tanítja-e rendre.
2011. jún. 14. 22:41
6/21 anonim válasza:
Nem lehet, hogy azért törölték le, mert vki kitalációnak jelentette?:D Amúgy én is lemaradtam, meséljetek:D
7/21 anonim válasza:
Eléggé h.lye egy nő volt,az tuti:)
8/21 A kérdező kommentje:
Nem volt kamu, mert nem konkrét esetet írt le, csak filozofált.
2011. jún. 14. 22:42
9/21 anonim válasza:
Hát ha rámondod hogy provokáció, vagy kitaláció, akkor kitöröltetheted simán. Ez a kérdések 90%ára igaz.
10/21 anonim válasza:
Miért, tegnap volt egy kérdés, hogy a Titok segítségével visszavonzhatja-e valaki az exét. Erre törölték azt is. Most ebben mi volt a rossz?! O.o
Ezoterika téma, de nem átrakták, hanem törölték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!