Vam olyan apátók aki nadrágszíjjal ver?
Figyelt kérdés
2020. júl. 30. 11:00
2/18 anonim válasza:
Ha neked olyan van, akkor azonnal a gyámügyre menjetek anyáddal, és távoltartást kérjetek. Rendőrséghez is fordulnotok kellene.
3/18 anonim válasza:
Van.Meg olyan is aki az ágyam mellett virrasztott, és ötvenkettedszer is elmagyarázta a matekot, órákig ült mellettem mikor bőgtem egy fiú miatt, ugyanakkor visszakézből ütött mikor mocskosul beszéltem anyámmal... Azt a verést meg kiérdemeltem, nagyon nagy baromságot csináltam. Tudom, nem ez érdekelt, de van ilyen is. Hogy néha odacsap, máskor meg veled sír.
4/18 anonim válasza:
Na, megint itt a nadrágszíj fétises...
Minden előítélet nélkül: ha csak erre sikerül kiverjed, akkor ideje lenne keresni egy megfelelő bdsm klubot!
5/18 anonim válasza:
"bdsm "...az mi? Lehet tul maradi vagyok..
6/18 anonim válasza:
#3. Szépen megkérnélek arra, hogy ne mosdasd az ilyen agresszív állatokat, akik mellesleg súlyos bűncselekményt követnek el!
7/18 anonim válasza:
Én meg szépen megkérlek, hogy ne dumálj arról amiről fingod sincs.
8/18 anonim válasza:
Pedig ez bűncselekmény. Akármi is az "indok". Pont.
Nincs miről vitázni...
Ennél többről nem is kell, hogy "fingom" legyen.
9/18 anonim válasza:
Tehát te , nagyokos látod körülményeket,ami odáig vitte apámat hogy kezet emeljen rám. Nem, nem bűncselekmény amit tett. Akármit mit is mondjon a magadfajta álszent.
10/18 anonim válasza:
Egy atyai pofon volt hogy a helyes utra terelt. Utolag halas vagyok erte, meg akkor is ha akkor durcas kiskolok voltam miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!