Vam olyan apátók aki nadrágszíjjal ver?
Figyelt kérdés
2020. júl. 30. 11:00
11/18 anonim 

válasza:

Én is így vagyok vele most. Sok szarságtól mentett meg apám azzal az időben kiosztott pofonnal. Pedig durvábbat érdemeltem volna.
12/18 anonim 

válasza:

Nagy mázlim van hogy az én szüleim normálisak és nem agresszív, aberrált gyermekbántalmazók.
13/18 anonim 

válasza:

Nekem általános alsóban mesélte el boldogan egy osztálytársam mindenki előtt a tanárnak hogy nadrágszíjjal verik otthon, azt hitte ez teljesen normális:(
14/18 anonim 

válasza:

"Nagy mázlim van hogy az én szüleim normálisak és nem agresszív, aberrált gyermekbántalmazók." Ehhez képest egy okoskodó, látatlanban ítélkező "gyermeket" hoztak össze. Valamit csak elcsesztek, de durván.
15/18 anonim 

válasza:

Én szerencsésnek mondhatom magam sosem volt ilyenben részem viszont egyik volt lány osztálytársamat tudom hogy mindig ostorral és övvel vertek /verik otthon ha mondjuk kapott egy 3-ast stb.
16/18 anonim 

válasza:

Hát engem az "aberrált gyermekbántalmazó apám" Két alkalommal vert meg: egyszer mikor nagyon mocsokul beszéltem anyámmal, egyszer meg mikor nem engedtek el egy koncertre, én meg elloptam apám kocsiját, és balesetet okoztam, nem sokon múlt hogy nem öltem embert. az "aberrált állat" akkor vert meg derékszíjjal. Pedig ha jó szülő lett volna, meg kellett volna simogatnia a fejemet érte ugyebár, és zsebpénzemelést adni mert ügyi voltam, csak majdnem öltem...
17/18 anonim válasza:
5#
A BDSM-et a szado mazoisták szeretik csak.
Nagyjábol ez azokat takarja akik szeretik ha bántják őket és bánthatnak.
Akik ezt szeretik gyakran latexruhával és ostorral fegyverkeznek fel és úgy csinálják.
Először furának és betegnek találtam a dolgot de miután megnéztem az adatokat láttam hogy az emberek legalább 20%-a szereti az iesmit(az az minden negyedik ember).
A kérdezőnek meg csak azt mondanám hogy ez az egész egy hatalmas nagy bűncselekmény (ha apád ezt teszi veled nyugodtanszólj a gyám ügynek).
Ha meg csak úgy kérdezed hát akkor ehez nem tudok mit hozzáfűzni.
18/18 anonim 

válasza:

Na azért ne keverjük össze a jókor, jó időben adott pofont vagy verést a rendszeres bántalmazással. Meg az indok sem mindegy: jó, aki balesetet okoz egy lopott autóval úgy, hogy a szülei el sem engedték oda ahová a kocsival ment, az rendben, de azért egy rossz jegyért... ne már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!