Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szoktatok napi szinten csak...

Szoktatok napi szinten csak ugy csevegni (kulon eles eseten) a szuleitekkel / felnott gyerekeitekkel?

Figyelt kérdés

Nekunk van egy Messenger csoportunk, csak en + tesom + anyukam van benne, es mindenfelerol beszelgetunk, jellemzoen nem az elet nagy problemairol, maganeleti dolgokrol, hanem csak ami epp eszunkbe jut, tortenik velunk valami erdekes, vicces, stb… Cikkeket, kepeket osztunk meg, ilyesmi.

De olvastam itt olyat, hogy az a normalis, ha az ember max 2-3 hetente telefonal a szuleivel, esetleg havonta meglatogatja oket es ennyi. :D Mi pl latogatni nem szoktunk nagyon, inkabb csak alkalmakkor.

Ratok melyik a jellemzobb?

2023. márc. 28. 13:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%

Változó nálunk.

Van, hogy kb 2hetente beszélünk telefonon anyámmal, de akkor 1 óra utan id alig tudom letenni.

De van, hogy történik valami, nem akarom lepötyögni, akkor hívom.

Nálunk is van messenger csoport. Anya én és tesóim (ők még otthon laknak, 13, 15 és 17évesek).

Ebbe 80%ban olyan van, h hugom nem vitt kulcsot, vagy őcsémet ki giszi haza aznap... én a gyerekeimről szoktam küldeni be "vicces" képeket.

2023. márc. 28. 16:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Néha szoktunk
2023. márc. 28. 16:59
 13/18 anonim ***** válasza:
68%

Mi naponta többször is beszélgetünk anyukámmal, de olyan is van, hogy az unokákról küldök képeket, esetleg ő a macsekról vicces fotókat. Ez mindegyikünknek megnyugtató. Volt, hogy nem vette fel a telefont, vissza sem hívott egy órán belül sem, akkor rohantam át (közel lakunk egymáshoz). Kiderült, hogy leesett a létráról és felszakadt a feje, varrni kellett. Felkelni nem tudott, mert szédült, agyrázkódása volt. Így "csak" másfél órát töltött a padlón és nem napokat. Azóta már azt is megbeszéltük, hogy ilyen műveleteknél, ha már nem hagyja, hogy én megcsináljam, kihangosítva vonalban vagyunk. Ha baj van tudok segítseget hívni.

Már elfogadta, hogy bár ő a Terminátor, de már régebbi modell... Úgy szokott köszönni a telefonba, hogy "Öreg vagyok, de még vagyok!" 🙂

2023. márc. 28. 19:19
 14/18 Metionin ***** válasza:
100%
Nem, de én addig sem tudtam velük miről csevegni, amíg velük éltem. Teljesen normális, ami nálatok van, mindenkinek más az igénye ilyen téren. Van, aki naponta beszél a családjával, van aki ritkábban. Kinek hogy jó.
2023. márc. 28. 20:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen
2023. márc. 28. 21:47
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Hetente-kthetente néhány mondatot írunk, ennyi. Nem kell több, örüljenek, hogy ennyit hallanak felőlem.
2023. márc. 29. 07:20
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg itthon lakom, de amíg egyetemre jártam és havi egy-két hétvégére jártam haza, akkor mi rendszeresen beszéltünk. Ma már a Messengeren keresztül könnyű tartani a kapcsolatot, ott sokszor beszéltünk, főleg anyukámmal, ha épp történt velünk valami érdekes vagy vicces (vagy igazából akármit, amit érdemesnek gondoltunk elmondani). Telefonálás változó volt, néha inkább felhívtam, ha lusta voltam leírni valamit (én hálózaton belül ingyen beszélek), de néha akkor is hívtuk egymást, amikor éppen unatkoztunk, például valahol hosszú sorban álltunk. Vagy például pont talán két hónapja fordult elő, hogy egy barátnőmtől mentem haza Szegeden este 11 körül, anyukám meg éjszakás volt, ráért, és beszéltünk, amíg haza nem értem. :D Apukámmal is azért beszélgettünk, de vele csak inkább akkor, amikor anyukámmal néha beszéltem, és oda adta a telefont. Vele is jó a viszonyom, de nincs olyan sok közös témánk, hogy ennyit beszéljünk.
2023. márc. 31. 13:39
 18/18 anonim ***** válasza:
62%
Olyan érdekes, hogy a nők mindennap beszélnek az anyjukkal, de ha a férfiak is akarnak, akkor anyuci pici fiának vannak titulálva :D
2023. márc. 31. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!