Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Felnőttként hiànyzik, hogy...

Felnőttként hiànyzik, hogy nem kaptam anyukàmtól gyerekként elég szeretetet?

Figyelt kérdés

30/N vagyok, és egyre többet gondolok erre, mert lassan én is szeretnék kisbabàt. Gondoskodó vagyok, biztos, hogy sokat foglalkoznék, jàtszanék, törődnék vele, hiszen tudom, hogy ő egy kis új élet. De valamiért mégis félek, hogy nem lennék elég jó. Sajnos az én anyukàm nem jàtszott velem egyszer sem, ha oda akartam menni egy ölelésért, mindig azt mondta, ne hízelegjek. Sajnos nem sok szeretetet éreztem irànyàból... Mentàlis beteg, màr rég nem tud nekem segíteni sem semmiben, még egy pohàr vizet sem tudna adni az àllapota meg a helyzete miatt. Sokszor belegondolok, hogy nem lesz ott màr semmilyen fontos eseménynél az életemben, nem tudok tanàcsot sem kérni tőle, nem érti a sikereimet sem, stb.

Sokat gondolok arra, hogy sok màs felnőttnek még élnek a szülei, egészségesek, mennek minden hétvégén ebédre vagy sütire, kapnak ajàndékot, segítséget, én sajnos semmit. Nem éreztem soha, és màr nem is fogom soha azt a tipikus "anyai szeretetet és törődést". Soha nem voltunk sétàlni, biciklizni, fürdeni egyet valahol... Tudom, bàrkivel elmehetek, de az anyai dolgokat senki nem tudja pótolni. :(

2023. márc. 26. 18:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatod milyen anya leszel. Én is azt hittem sokkal jobb leszek az enyémnél, erre sokkal rosszabb lettem...
2023. márc. 26. 20:46
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Legalább bírni fogod az anyósod. (bocs)
2023. márc. 26. 20:52
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
A 12-es ezt gondolom viccnek szánta, de ha igazából beleg gondolunk nem is vicc. Hisz az anyósunk körülbelül általában az anyáinkal egy idősek. Viszont ha vele jó kapcsolatot ápolsz kaphatsz egy "anyai" fillingű szeretetet is, ha annyira jó kapcsolatot ápolsz. :) Sajnálom a gyerekkorod de ebből tanulva szinte biztos hogy jó szülő leszel, ha meg valami nem jó azon változtatni fogol pont ezen sérelmek miatt. :) Sok sikert.
2023. márc. 26. 23:30
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
#13 Már amíg anyós marad. Ne felejtsd el, hogy az anyós a párod anyja, aki jó eséllyel még akkor sem vált le érzelmileg a gyerekéről, ha a gyerek próbálta is ezt facilitálni. :D
2023. márc. 26. 23:34
 15/25 anonim ***** válasza:
47%
Nekem hét éve van anyósom, a legjobb anyós. ;)
2023. márc. 26. 23:37
 16/25 anonim ***** válasza:
66%
#15 Ez szép és jó, de érdekelt bárkit? Még háttérinfókkal sem lenne reprezentatív, nemhogy így benyögve. Örülünk neked, teljesebb lett az életem, hogy tudom, hogy van plusz egy ember, aki már 7 éve szereti az anyósát. :D :D :D
2023. márc. 26. 23:57
 17/25 anonim ***** válasza:
55%
Te kérdőjelezted meg, ("már ameddig anyós marad") én csak tényeket közöltem.. és sok embernek segítség aki az ellen példát is látja a te hozzászólásoddal. :)
2023. márc. 27. 00:03
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
#17 Akkor veled is tényeket közlök: 7 év semmi. Neked is már ameddig az anyósod marad. Általában addig marad az anyósod, amíg el bírod fogadni, hogy rátok telepszik, mert hiányzik neki a kicsi lánya / kicsi fia. Ha nem ilyen az anyósod, akkor meg nem is szeretheted, mert nem látod eleget ahhoz, hogy szeresd. Mert ugye az az egészséges, ha saját életetek van.
2023. márc. 27. 00:09
 19/25 anonim ***** válasza:
55%
Sok minden egyébként... :) de te nem tudhatod. Minden család más ezért nem érdemes senkin sem pálcát törnöd és általánosítanod sem. Mérgelődj magadba, szia.
2023. márc. 27. 00:12
 20/25 anonim ***** válasza:
Én nem mérgelődöm, én segíteni próbálok. Látom, rajtad már sikerült, idekommenteltél, hogy sz*r az életed, de máris látod, hogy nincs szükséged segítségre, és ennek őszintén örülök. Kár, hogy itt sikerült megerősítést kapnod egy olyan kérdés alatt, aminek a kérdezője tényleg szenved és komolyabb segítséget igényel. Örülök azért, hogy mások nyomorán keresztül te egy fokkal boldogabban tekintesz magadra.
2023. márc. 27. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!