Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha megvernek szíjjal az...

Ha megvernek szíjjal az nagyon fáj?

Figyelt kérdés
A szüleim azzal fenyegetnek, hogy a szíjjal fogok kapni, mert a jegyeim romlottak. Azt szeretném tudni, hogy az mennyire fáj, mert én sose kaptam még...

2023. márc. 25. 09:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi fűzfa vesszővel kaptunk amikor gyerekként mert "rosszak voltunk". Amikor már általános iskolás voltam vmiért megvert anyám fakanállal, a combomat ütötte meg a derekamat, eltört rajtam a fakanál... igazából akkor jöttem rá h ez rossz dolog, amikor tesióra előtt az öltözőbe meglátták az osztálytársaim, és megkérdezték mi ez a sok lila, meg barna folt rajtam. Akkor elmondtam h anyám megvert a fakanállal, persze tök lazán, és akkor soha nem felejtem el, az egyik lány azt mondta : a te anyád egy állat. Akkor esett le a tanktusz. Felnőttem,én is anya vagyok, eszembe nem jutna megütni a kisfiamat, soha nem bántanám, kegyetlen egy dolog. Nem is a testi dolgokra emlékszem, inkább az érzésre ami bennem maradt. Van más mód is a nevelésre.
2023. márc. 26. 18:07
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem vészes, ha nem a csatos végével kapod. Sőt kifejezetten kellemes, ahogy zsibbad meg bizsereg utána. Párszor kiprovokáltam a szíjjal fenekelést, jót tett a testi-lelki egészségemnek. A fakanál már kegyetlenül fájt.
2023. ápr. 8. 07:47
 23/23 anonim ***** válasza:
Popsin nekem nagyon fáj, háton nem vészes. Függ hogy csupasz a testrész vagy van rajta valami ruhanemű.
2024. ápr. 28. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!