Megvernéd a lányod ha túl hamar vesztené el a szüzességét ráadásul egy nála idősebbel?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 13. 22:46
3/52 anonim válasza:
Ha tényleg túl hamar (a 16-17 szerintem nem az) és egy nála idősebbel (30-40 felett, nem huszonévesekről beszélek) akkor magamat verném meg, amiért ilyen selejtet voltam képes nevelni.
6/52 anonim válasza:
Semmilyen körülmények közt nem verném meg. Most mit takar a túl korán? Ha 13-14 évesen, nagyon nem örülnék, mert szerintem az rettenetesen korai, de most nyilván ha már megtörtént, nincs mit tenni, de azért remélem, hogy a gyerekemnek 13-14 évesen még nem ezen járna az agya. De dehogy verném meg. Az mit old meg? Semmit.
8/52 anonim válasza:
Szerintem egyébként egymást verjétek meg felváltva többször is, mindketten kretének vagytok.
9/52 anonim válasza:
Mert a veréstől visszanő a szűzhártya vagy mi? Milyen idióta kérdés ez?
10/52 anonim válasza:
Miert, akkor visszatér a szüzessége, ha agyba főbe verem?
Nem. Természetesen nem bantanam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!