Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megvernéd a lányod ha túl...

Megvernéd a lányod ha túl hamar vesztené el a szüzességét ráadásul egy nála idősebbel?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 13. 22:46
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
93%
Nem verném meg! Ha te vagy ez a lány, és szerinted is túl hamar (mert így van megfogalmazva), akkor nem kell belemenni, egy idősebb srác sürgethet. Elmondanám, hogy mi a bajom ezzel, és nagyon remélném, hogy legalább védekeztetek.
2021. ápr. 13. 23:23
 12/52 anonim ***** válasza:
86%
Mit jelent a "túl hamar"? Mit jelent a "nála idősebb"? Miért hiszed azt, hogy akármin képes lenne segíteni a verés?
2021. ápr. 13. 23:36
 13/52 anonim ***** válasza:
78%

Nem.

Maximum az ilyen kérdések feltevőit tudnám megverni.

2021. ápr. 13. 23:37
 14/52 anonim ***** válasza:
89%
De betegek itt egyesek, Istenem...😅😂😂
2021. ápr. 13. 23:40
 15/52 anonim ***** válasza:
46%
Mit jelent túl hamar elveszíteni a szüzességet manapság, meg úgy egyáltalán? Ez nem olyan dolog, amit lehet irányítani, hogy mikor veszíti el az ember. Elveszíti jobb esetben olyannal, akit szeret, rosszabb esetben meg olyannal, akivel nem. Az meg már a nevelés eredménye, hogy jóval idősebbel és fiatalon veszítette el, veréssel rosszabb lesz a helyzet. Engedd el a dolgot.
2021. ápr. 13. 23:46
 16/52 anonim ***** válasza:
93%
Semmit nem javítana a helyzeten ha megverném sőt inkább rontana. A szűzhártyája nem nő vissza tőle. Én ha tényleg nagyon korán (13-14 évesen) vesztené el inkább magamat hibáztatnám és keresném hogy mit rontottam el mert az ilyen esetek többségében a szülő is olyan. Én anno 15 évesen vesztettem el de úgy hogy kapcsolatban voltam egy jó ideje és fel voltam készülve rá, akartam. És egyáltalán nem bántam meg. De szerintem ez a fiatalok elég kis százalékára igaz. A környezetemben a legtöbb embertől azt hallgattam hogy mennyire megbánták hogy xy-nal vesztették el mert nem voltak felkészülve vagy utána szakítottak stb.
2021. ápr. 13. 23:50
 17/52 anonim ***** válasza:
73%
És ezt hogy kéne elképzelni? Megbeszéli a két szülő hogy na akkor az lesz a legjobb ha megverik, aztán egyszer csak benyitnak a szobájába és neki mennek? Édes istenem milyen kérdések vannak...
2021. ápr. 14. 00:17
 18/52 anonim ***** válasza:
80%
Mi a túl hamar? Megdönti a tizenkét éves a huszonéves pasija? Igen, túl korai. De nem a kislányt nyakalnám meg, a hapsinak ígérném be hogy letépem a tökét mert egy gyerekkel kezdett. Vagy a tizenhat éves a húszévessel fekszik le? Akkor nem problémáznék ha ésszel csinálná.
2021. ápr. 14. 00:40
 19/52 anonim ***** válasza:
69%
A verés semmire sem megoldás, csak még jobban megutálna. Egyébként ha rendesen védekeztek, és a lányom önszántából akarta, akkor semmi problémám nincs. Most már kár azon hőbörögni hogy mit kellett volna másként.
2021. ápr. 14. 01:10
 20/52 anonim ***** válasza:
55%
Miért, attól visszanő a szűzhártyája, vagy mi? 😂
2021. ápr. 14. 01:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!