Megvernéd a lányod ha túl hamar vesztené el a szüzességét ráadásul egy nála idősebbel?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 13. 22:46
31/52 anonim válasza:
Már ne haragudj de szerinted mik a céljai egy 29 éves felnőtt férfinak egy 14 éves lánnyal, aki már lehet hogy testileg érett, de lelkileg még félig gyerek?? Ez csak sima szexuális kihasználás, semmi más.
32/52 anonim válasza:
Persze, és még bele is kényszeríteném a főtéren sebtében felállított kalodába...
OMG :D
33/52 anonim válasza:
Sose tudtam megérteni, hogy felnőtt emberek mi a fenét látnak egy általános iskolás, vagy éppenhogycsak gimis elsős gyerekben. Se testileg se szellemileg nincsenek egy szinten. Elég beteg lehet aki harminc éves fejjel 14 éveseket hegeszt. Inkább őt kéne megverni, a gyereket meg pszichológushoz vinni, mert ő se százas. Meg szülőként nagyon elgondolkoznék, hogy mit rontottam el, hogy ide jutottunk.
34/52 anonim válasza:
14 éves kislány 29 éves férfival.. Nem verném meg a gyereket, mert én rontottam el, ha ennyire befolyásolható! Mi a büdös bánatért jutott el egy egy apja korú emberrel idáig?
35/52 anonim válasza:
A pasit, hogy egy kislánnyal kezd. Beteg.
36/52 anonim válasza:
Nem verném meg, veri őt eleget az élet hogy ilyen fogyatékos.
37/52 anonim válasza:
Egyetértek hogy a 29 éves férfi részéről sem normális a dolog, de ha csak nem történt nemi erőszak (és a kérdés nem utal erre) akkor ne tegyük már egyedül őt felelőssé... Egy 50%-ot a lány is megérdemelne (meg a selejt apja, amiért ilyen selejt gyereket "nevelt" belőle)
38/52 anonim válasza:
35ös láttad már mostanában a 14-15 éves kislányokat? Őket se kell félteni azért.
39/52 anonim válasza:
Nem az a lényeg hogy hogyan néznek ki. A testi fejlettség megelőzi a lelki érettséget, ez tudvalévő. Egy 14 éves lány csak szeretné felnőttnek hinni magát, valójában fogalma sincs arról hogy mit jelent felnőtt embernek lenni. Egy normális felnőtt férfi tisztában van ezzel és eszébe sem jut kihasználni egy tinilányt. Nem tudom hogy milyen 29 éves férfi az aki tükörbe tud nézni azután hogy megdugott egy 14 éves lányt. Valószínű hogy akkora nulla minden téren(sehol nem tart az életben, nincs semmije, szar az ágyban) hogy tudja magáról hogy egy normális, felnőtt nőnek sem kellene, de egy kislányt be tud fűzni a kamu dumájával. Szánalmas.
40/52 anonim válasza:
39es, nálunk a 14-15 évesek nagy részét el tudod vinni egy körre a buliból, rég nem szüzek már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!