Kinek van igaza a fb- on?
Rakjál már szóközöket, legalább nem lehetne kiszúrni instant.
Egy iylen történetben meg az volna az alap hiba, hogy FB-n és nyilvánosan vitatkozni, azokat sem az eszükért szeretik akik így tennének.
Mindkettejüknek, kivéve, ha az egyikük hazudott.
Kérdés, hogy melyiküknek állt érdekében (feltételezve a logikusságot mindkét fél részéről).
A nyilvános veszekedésből és hasonlókból nem lehet tudni "kinek van igaza" és akkor se lehetne tudni, ha láttam volna más nyilvános veszekedést is.
A problémák négyszemközti (vagy szakemberrel együtt) történő megbeszélése javasolt minden esetben és a nyilvános vita, vádaskodás, "szennyes kiteregetése" szerintem visszatetsző és undorító dolog.
Egyrészt, nem tudhatjuk, kinek van igaza, mert nem ismerjük a feleket, másrészt ilyen alpári, proli dolgot csinálni, mint nyilvános üzeneteket írosgatni meg Facebookon veszekedni rokonokkal, ott megjelölgetni őket és üzengetni nekik...
Hát ha ilyen rokonom lenne, aki Facen teregetné ki a családi szennyest, meg szidná az embereket, nem csak onnan törölném le, hanem az életemből is, én nem tűröm ezt a Mónika-showba való intelligenciaszintet.
Mondjuk már ebből is látszik, hogy a lánya egy fokkal értelmesebb lehet, ha ő nem megy bele ilyen nyilvános vitákba. Te meg nem értem, ki vagy a sztoriban, de nem ciki neked megtartani ezeket a proli ismerősöket?
Ezek ilyen alja népek.
Kit érdekel melyik véglénynek van igaza?
Tudom a megoldást!
Mónika show.... ez kb az a kategória
Tegyél szóközöket szerintem is, mert ez kb érthetetlen.
És Mónika-show kategória szerintem is. Ez egy vicc.
Hogy lehet egy anya ilyen idióta, hogy így szidja a gyerekét? Érdekel valakit szerinte, vagy mi baja van? Gondolom nem tudja, hogyan kell chatnél csoportot csinálni, azért ott szidja.
Gondolkodj el rajta, miért foglalkoztatnak ilyen dolgok?
A lájkok számából próbálsz következtetni arra hogy "mások se neki adnak igazat".
Szerintem engedd el ezt a témát - és az ilyen ismerősöket is.
Gusztustalan dolog nyilvánosan vádaskodni meg embereket keresni akik hisznek neki stb. Beszélje meg azzal, akivel baja van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!