Kinek van igaza a fb- on?

Figyelt kérdés
anya lánya,egy faluból ismerem őket csak.a lánynak van két gyereke,házas.az anyja régen nyilvános üzenetben szidta a lányát,mert 10 oldalas levelet írt az anyjának stb. hogy milyen rossz volt,pedig az anya szerint nem ezt érdemli,meg rengeteg pénzt adott nekik stb. az anya barátnői kérdik mi történt,ő meg kommentben még irt a lányáról,a lány nem reagált.most évekkel később megint alázta az anya a lányát,a házasnevét írva,mintha idegen lenne.a lány nem reagált. asszem mindkettő pont mikor gyereke született,de nem biztos. azt tudom,hogy a nagyi 50-60 körüli fiatalos,sokat posztol unokáiról,meg szelfiket magáról tükör szelfiket is,és sokkal többen szeretik,pedig màssal is vitázott már nyilvànosan mégis népszerűbb. a lánya magáról nem szokott csak barátaival együtt kb kéthavonta,gyerekeiről havi 1-2 szer rak fotót,de nem sokan like- olják,lehet megvan ennek az oka. úgy tűnik talán végleg összevesztek.kinek lehet igaza,tényleg gonosz lehet a lány? ti ismertek olyat akik fb- on veszekedtek?
2023. márc. 25. 01:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%

Rakjál már szóközöket, legalább nem lehetne kiszúrni instant.

Egy iylen történetben meg az volna az alap hiba, hogy FB-n és nyilvánosan vitatkozni, azokat sem az eszükért szeretik akik így tennének.

2023. márc. 25. 02:11
 2/11 Thispain ***** válasza:
78%

Mindkettejüknek, kivéve, ha az egyikük hazudott.

Kérdés, hogy melyiküknek állt érdekében (feltételezve a logikusságot mindkét fél részéről).

2023. márc. 25. 02:12
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

A nyilvános veszekedésből és hasonlókból nem lehet tudni "kinek van igaza" és akkor se lehetne tudni, ha láttam volna más nyilvános veszekedést is.

A problémák négyszemközti (vagy szakemberrel együtt) történő megbeszélése javasolt minden esetben és a nyilvános vita, vádaskodás, "szennyes kiteregetése" szerintem visszatetsző és undorító dolog.

2023. márc. 25. 04:42
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Egyrészt, nem tudhatjuk, kinek van igaza, mert nem ismerjük a feleket, másrészt ilyen alpári, proli dolgot csinálni, mint nyilvános üzeneteket írosgatni meg Facebookon veszekedni rokonokkal, ott megjelölgetni őket és üzengetni nekik...

Hát ha ilyen rokonom lenne, aki Facen teregetné ki a családi szennyest, meg szidná az embereket, nem csak onnan törölném le, hanem az életemből is, én nem tűröm ezt a Mónika-showba való intelligenciaszintet.

Mondjuk már ebből is látszik, hogy a lánya egy fokkal értelmesebb lehet, ha ő nem megy bele ilyen nyilvános vitákba. Te meg nem értem, ki vagy a sztoriban, de nem ciki neked megtartani ezeket a proli ismerősöket?

2023. márc. 25. 06:44
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
Azért sokat elmond, ha az anya azzal védi magát, hogy de jó anya volt, mert adott pénzt...
2023. márc. 25. 07:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezek ilyen alja népek.

Kit érdekel melyik véglénynek van igaza?

2023. márc. 25. 08:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudom a megoldást!

Mónika show.... ez kb az a kategória

2023. márc. 25. 08:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Tegyél szóközöket szerintem is, mert ez kb érthetetlen.

És Mónika-show kategória szerintem is. Ez egy vicc.

Hogy lehet egy anya ilyen idióta, hogy így szidja a gyerekét? Érdekel valakit szerinte, vagy mi baja van? Gondolom nem tudja, hogyan kell chatnél csoportot csinálni, azért ott szidja.

2023. márc. 25. 08:57
 9/11 anonim ***** válasza:
89%

Gondolkodj el rajta, miért foglalkoztatnak ilyen dolgok?

A lájkok számából próbálsz következtetni arra hogy "mások se neki adnak igazat".

Szerintem engedd el ezt a témát - és az ilyen ismerősöket is.

Gusztustalan dolog nyilvánosan vádaskodni meg embereket keresni akik hisznek neki stb. Beszélje meg azzal, akivel baja van.

2023. márc. 25. 09:49
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ismerek ilyeneket, mert ilyen alja prolikkal nem jutok el odáig, hogy ismerősök legyünk. Ezek meg megérdemlik egymást, látszik, hogy rokonok.
2023. márc. 25. 11:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!