Idén érettségizem levelezőn anyám azt mondta ha megbukom kidob és kerestetek albérletet, nem tudom mi tevő legyek?
Figyelt kérdés
2023. márc. 13. 09:36
31/36 anonim válasza:
Mérnök hiányszakma.
Sokan ki is buknak egyetemről.
De, aki középszintű matek érettségin a bukástól fél, az nyilván nem mérnöknek fog menni.
Nekem a középszintű 5-ös lett, de még így sem mertem.
32/36 anonim válasza:
#31 Nekem a középszintű matekom 3-as lett... A középsulis mateknak semmi köze kb. ahhoz, amit főiskolán/egyetemen tanítanak. :D
33/36 anonim válasza:
31es, nem büfé szakra kell menni és akkor protekció nélkül, simán a végzettséggel is lehet munkát kapni. Mondjuk igaz nem a százezredik szabadbölcsészként vagy szociológusként
34/36 anonim válasza:
Neveloszuloknek fogadhsto fiu gyerekek
35/36 Kaly gusztáv válasza:
Én úgy érettségiztem nappalin hogy semmit nem tudtam szinte
Angolom az gatya de az isten velem volt és sikerült kettesre érettségizni
36/36 zolo válasza:
Nem ismerem az elozmenyeket. Az is lehet a fenyegetes nem alaptalan. Ennyre kell felni az erettsegitol, akkor gondolm nem sokat foglalkozol a tanulassal. Ketto verzio van kezdj el tanulni es sikerul az erettsegi. El kell donteni utana mit csinalsz, szerintem ne tanulj tovabb ha ennyire nem megy. Menj el dolgozni. Meg erettsegi nelkul is talalni munkat. Azt jo lenne tudni milyen munkahoz lenne kedved. Jogsid van sofor is lehetsz. Meg b vel is sok sofort keresnek. Nincs akkor egy b kat jogsi mar 500 000 ft korul van. Lesz fizetesed es be tudsz szallni otthon a rezsiben akkor szerintem anyad nem zavarna el. Gondolom megunta hogy meg elsz o tartson el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!