Lehetséges, hogy a szüleim már nem szeretnek?
6 éve megszületett az egyetlen féltesóm (szüleim elváltak, igazi apám semmit nem törődik velem.). Azóta anyukám és a nevelő apám folyamatosan csak a tesóm helyezik előtérbe.Persze amikor még beszélgetek anyáékkal megint ott tartunk, hogy mindenért én vagyok a hibás.
Pl. Régebben nagyon szerettem madártejet inni, és most csak a tesómnak vesznek ( persze a tesóm még van annyira irigy hogy nem ad egy kortyot se.) És mikor mondom anyukámnak hogy szeretnék én is kapni akkor még azt mondják hogy persze de szemforgatással és mikor hazajönnek a boltból megint csak a tesóm kapott valamit. ( ez persze nem csak emiatt vagyok kibukva de remélem így érthető a szitum )
Velük beszéld meg. Biztos szeretnek, főleg anyukád, de termászetes, hogy a kicsi fizikailag több figyelmet igényel. Persze azért adhatna egy kortyot. És ha mondják, hogy hoznak neked is, miért nem hoznak? Ezekre szépen, finoman rákérdezhetsz.
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!