Ellenél keseredve gyereked bejelenti nem akar egyetemre menni hanem suli után gyárba akar dolgozni menni?
Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 13:02
21/30 anonim válasza:
Egyébként meg nem csak egyetem és gyár van, nyugodtan tanulhatna és szerezhetne egy piacképes szakmát is...
23/30 anonim válasza:
Miért kéne elkeseredni azért, mert a gyerek a diplomás bér - 100.000 Ft - helyett 500.000 Ft-ot fog keresni? Igaza van, jól teszi. Majd nyuggerként járhat egyetemre, ha olyan fontos neki, hogy felesleges f....ságokat magoljon be egy sajtpapírért.
24/30 anonim válasza:
Maga a kérdés provokáció szerintem. Mert aki egyetemre készül (a kérdésben az van hogy bejelenti, tehát már volt előzménye, már beszéltek róla) és mégse megy, az nem fog elmenni egy gyárba suli után hanem választ pl egy technikumot vagy eideiglenesen egy olyan munkát ahol nem kell ejszakazni ninimálbérért.
Nem hiszem hogy egy olyan fiatal akinek egyszer már ilyen ambíciói voltak gyárban fog dolgozni. Tudom hogy becsületes munka stb, de az éjszakázás óriási szívás azért a kevés pénzért. Akkor már elmegy árufeltöltőnek vagy nyáron elmegy vendeglátózni és még jól is fog keresni.
25/30 anonim válasza:
Egy szakma kitanulása kötelező mindegy mi . Ha nem akkor egyetemre menni.
26/30 anonim válasza:
Ha Ausztriába akarna menni gyárba még azt mondanám,oké. Nade otthon?
27/30 anonim válasza:
Egy sima érettséginél semmiképpen sem szabad megállni. A mai világban az olyan, mint régen a 8 általános. Valami szakképzettséget kell szerezni, ha nem egyetemen, akkor technikumban.
28/30 anonim válasza:
Ha nem doktor/ügyvéd/mérnök akar lenni akkor idopocsekolas az egyetem. Ha milliókat akar keresni havonta akkor idopocsekolas az egyetem.
29/30 anonim válasza:
Jobb, mint sok ismerősöm, aki egymás után csinálja a semmitérő szakokat még 35 évesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!