Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ellenél keseredve gyereked...

Ellenél keseredve gyereked bejelenti nem akar egyetemre menni hanem suli után gyárba akar dolgozni menni?

Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 13:02
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
94%
Ezért még nem ellenék. Azt meghagyom a háziállatoknak.
2023. febr. 18. 13:04
 2/30 anonim ***** válasza:
90%
Nem lennék. Kéne? Te miért lennél?
2023. febr. 18. 13:13
 3/30 anonim ***** válasza:
87%
Nem, nem keserednék el. Egyetemet 30 éves kor után is el lehet kezdeni. Viszont neki lehet, hogy sok fiatallal ellentétben céljai is vannak és nem akarja, hogy ti pénzeljétek. Illetve én 32 vagyok és most találtam meg, hogy igazából mi az a munka ami boldoggá tesz és nem zsigerel ki, de azért keresek is vele. És nem kell hozzá egyetem.
2023. febr. 18. 13:13
 4/30 anonim ***** válasza:
86%
#1-es: nagyon megnevettettél... ;DDDDD
2023. febr. 18. 13:15
 5/30 anonim ***** válasza:
96%
Nem kell mindenkinek egyetemet végezni. Ha gyártósorra akarna menni, azt nem annyira támogatnám, de apám pl elég jól keresett egy gyárban, mert volt egy jó szakmája.
2023. febr. 18. 13:15
 6/30 anonim ***** válasza:
93%

Ha az "el lennél-e keseredve" kérdést csak úgy tudnám leírni, hogy "ellenél keseredve", akkor a gyermekemtől sem várnék phd-t...

De feltételezem, a kérdés kiírója maga a gyerek... Szóval a szülő helyében egyáltalán nem dédelgettem volna álmokat egyetemről, reálisan szemlélve valószínűleg eleve látszik, hogy a kölyök nem üti meg azt a szintet. Valakinek meg a gyárban is kell dolgoznia.

2023. febr. 18. 13:18
 7/30 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Egyetemet levelezőn is tudja csinálni és tud mellette dolgozni, ha akar. Msc-t én is így csináltam, a szakmám élelmiszeriparral kapcsolatos, így elmentem egy gyárba 3 műszakolni minőségellenőrnek, hogy az alapokat megtanuljam
2023. febr. 18. 13:20
 8/30 anonim ***** válasza:
92%
Nem lennék főleg hogy 25 éves koraog adómentes,jobban tud gyüjteni félretenni ráér utána is tanulni vagy akár munka mellett levelezőn csinálná
2023. febr. 18. 13:35
 9/30 anonim ***** válasza:
33%
Igen
2023. febr. 18. 13:42
 10/30 anonim ***** válasza:
88%
Nem, minél előbb saját lábára áll, annál jobb. Ha nem megy neki a tanulás, nem kell erőltetni. Ha meg később meggondolja magát, az is egy lehetőség.
2023. febr. 18. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!