Előfordult ilyen hogy 20+an nem engedtek a szülők el otthonról?
17. Mert nem mindenkit dobnak ki otthonról mint a rühes macskát, nesze 18 vagy boldogulj ahogy tudsz. És nem mindenki tud elmenni 18 évesen egy érettségivel a kezében dolgozni. Van aki továbbtanul. Vagy eleve Más típusú suliba járt. Én pl eleve 20 éves koromig nappalin tanultam, és akkor érettségiztem mert 6 éves szakmai+ érettségi iskolába jártam és a szakmai rész volt előbb. Aztán dolgoztam pár évet, majd Még ez után is 2 évig tanultam. Utána kezdtem csak dolgozni.
A férjem 22 évesen költözött el otthonról, a sulija befejezése után hozzám. Mert én akkor már egyedül laktam, és az esküvőnk előtt még szerettünk volna együtt élni.
Továbbá Diákmunkával nehezen lehet albérletben lakni. Sőt, Manapság már 1 felnőtt fizetésből sem futja feltétlen egyedül egy albérletre. A tanárok se véletlen követelnek emelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!