Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Előfordult ilyen hogy 20+an...

Előfordult ilyen hogy 20+an nem engedtek a szülők el otthonról?

Figyelt kérdés
2023. febr. 15. 15:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%

Igen, amíg otthon éltem.

Közölni!, hogy elmegyek? Hát persze, jó vicc, aztán varázslatos módon nem tudtam bejutni.

Sőt, amikor munkából késtem, és szóltam, hogy egyórát csúszok, mert lekéstem a buszt, mire hazaértem, benne volt a zárban a kulcs, a csengő kihúzva, a telefonok kikapcsolva, szóval éjszakázhattam a kutyával.

Amint tudtam leléptem, és őszintén, rhadtul irigykedtem azokra, ahol nem spártai szigor ment egész végig, míg otthon éltek.

Nálunk igen, öcsémnél is (ő még otthon él).

2023. febr. 15. 17:13
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy vannak ilyen szülők. Azt hiszik, hogy amíg a házukban élsz, addig irányíthatják felnőtt gyermeküket. A kiút az, hogy bérel egy saját lakást vagy lakik egy hostelben.
2023. febr. 15. 17:14
 13/22 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező te ugyanaz vagy, akinek 20+ nem engedik a szülők a bankkártyát?
2023. febr. 15. 17:49
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen persze rengeteg. Pl Az egyik barátnőm szülinapi bulija volt. Nem mehettem mert anyámnak ehhez volt kedve. Ne csavarogjak, tanuljak! Azt se értettem minek kérdeztem meg... Ha bárhova engedélyt kértem, ami nem iskolai dolog volt, sose engedtek semmit. Osztálykirándulásra se mehettem Rómába mert ne csavarogjak. Nem mehettem sehova. Nyáron sem. ( Szokásos, amíg az én pénzemen zabálsz, addig azt csinálod amit mondok) szöveggel.

Amúgy 18 éves korom óta randiztam, egyszerűen csak suli utánra időzítettem, és csak később mentem haza. Nem kértem engedélyt. Ezekből lettek hogy matek korrepetálásra járok, sulis angol különórára járok, sokáig tartott a táncpróba stb. Ezt kényszerítették ki belőlem. Hazugságokat. Mert amúgy nem hagytak élni. Életem első 2 párkapcsolatáról nem is tudnak azóta sem. Bár már nincs is jelentősége.

Már férjnél vagyok. Örülök, hogy kiszabadultam onnan.

2023. febr. 15. 18:23
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen, kora őszi estén a jó időben falunapon csak ki akartam ülni a tőlünk 5 percre lévő buszmegállóba, hogy megigyak egy évben egyszer egy üveg bort a haverommal. Ha nem fogom magam és rontok ki hogy najo én mentem, leszarom mivan akkor nem engedtek volna ki még a ház elé sem, azt akarták, hogy kiülnek velünk és ők is ott lesznek ( szüleim) az udvarunkon, hogy nekünk ott jó helyünk lesz, nem kell elmennem sehova. Ezután betértünk falunapra is, olyan 8 körül mentem el és éjfélre bőven otthon voltam, éppen csak bódult állapotba kerültem, életem kb harmadik bulija volt ez, erre jopar napig csak flegmultak mert részt vettem rajta mikor ok nem akarták
2023. febr. 15. 19:16
 16/22 A kérdező kommentje:
13as nem tudom kiről beszélsz de nem én vagyok ugyan is nekem van bankártyám
2023. febr. 15. 19:19
 17/22 anonim ***** válasza:
14%
Eleve miért lakik még valaki 18 fölött otthon?
2023. febr. 15. 21:04
 18/22 anonim ***** válasza:
37%

Én annyira bent ülős voltam, hogy anyámék azt sem tudták, hogy otthon vagyok. Néha azt mondták azt hitték átmentem valakihez.

Amúgy meg mindig szóltam, hogy megyek ide vagy oda. Nem azért mert kötelező, csak nem volt titkolni valóm, egyszerűen elmondtam, hogy megyek és kész.

2023. febr. 15. 21:07
 19/22 NTBS ***** válasza:
30%
Igen, otthon laktam és elfogadtam a szabályokat. Ha mentem valahova nyilván szóltam, hogy tudjon róla anyum.
2023. febr. 16. 05:09
 20/22 anonim ***** válasza:
95%
#17 Mert hol lakna? 28 éves vagyok, nem élek otthon, de a lakcímkártyámon még a szüleim háza van. Te hol éltél 18 évesen. Bakker a szüleim is az első gyerek tájékán építették a házat, még tesómat is a nagyszüleimhez vitték haza. Nem az a lényeg, hol él az ember, hanem az, hogy amúgy milyen a kapcsolat, sikerült-e leválni.
2023. febr. 16. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!