Hogy gondolhatják az emberek, hogy közöm van apám halálához?
Soha nem volt túl jó a kapcsolatom apámmal, ami leginkább annak köszönhető, hogy heti hét napot volt részeg. Így 18 éves koromban elköltöztem otthonról, és most 9 évvel később, miután tönkrement a kapcsolatom, nehezen tudtam egyedül fenntartani az albérletet, így hazaköltöztem apámhoz. A ház felé egyébként is az én nevemen volt, mert a szüleim válasakor anyám a részét nekem adta, ő pedig külföldre költözött.
A hazaköltözésem után három nappal apám agyvérzést kapott, és sajnos nem élte túl. Három hete volt a temetés, és most visszahallottam egy pletykát, amit a szomszédok és a volt élettársa terjeszt, miszerint nem lehet véletlen, hogy apám ily hirtelen halt meg 55 évesen.
"nem lehet véletlen, hogy apám ily hirtelen halt meg 55 évesen."
Igy van, nem véletlen, évtizedeken át kellett hozzá minden héten piálni!
Akinek van esze érti, a többinek meg mindegy.
"Szomszéd szromat nyomdszééét!"
(KisPál és a Borz)
:D Már hogyne kellene, rezsivel mi a helyzet?
Biztos csak élettárs? Bejegyzett? Mert az kb akkor házastársnak minősülhet, jobb lenne tisztázni a helyzetet mielőtt nekiesnél..
Hát csak az apáddal élt együtt, szerintem neki sem mindegy, hogy meghalt nem?
Azért próbálj meg ember maradni vagyonjogtól függetlenül...
Te is gyászolsz valamilyen szinten, meg ő is, akármilyen is volt az apád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!